''In de rust hebben we met elkaar gepraat dat het zo echt niet kon''

13 maart 2017 om 15:16 | Bron: Telegraaf

FC Twente verloor zondagmiddag met 3-0 op bezoek bij Ajax en Amin Younes brak de wedstrijd open met zijn tweede doelpunt van het seizoen. De Duitse vleugelaanvaller beseft dat het spel van de thuisclub in de eerste helft niet om over naar huis te schrijven was. 

"In de rust hebben we met elkaar gepraat dat het zo echt niet kon”, blikt hij terug in gesprek met de Telegraaf. "Het moest beter en dat was het de tweede helft ook. Maar een wedstrijd duurt negentig minuten. En gelukkig konden we dingen veranderen. Uiteindelijk was deze wedstrijd nog goed voor het zelfvertrouwen voor donderdag (FC Kopenhagen thuis, red.) en de rest van de competitie", aldus Younes.

De 1-0 was volgens de behendige dribbelaar een aanval uit het boekje. "Als Davy Klaassen het strafschopgebied in komt, kijkt hij altijd naar ’rand zestien’, omdat Kasper Dolberg naar de eerste paal gaat en daarachter de tweede optie ligt", legt hij uit. "Het was een mooi moment om de 1-0 te scoren", besluit Younes, die zelf ook nog de assist gaf bij de treffer van Dolberg. 

Overzicht

Reacties (0)

    Er zijn nog geen reacties geplaatst! Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Nieuwe media