Derby County zet 'geweldige trainer' McClaren op straat: ''Niet voldoende''

13 maart 2017 om 14:29 | Bron: Derby County

Steve McClaren is voor de tweede keer in slechts twee jaar tijd ontslagen voor Derby County. De Engelse oefenmeester werd zondag vanwege de teleurstellende resultaten op straat gezet. 

De druppel was een 3-0 nederlaag op bezoek bij Brighton & Hove Albion. "Die wedstrijd was zó ver verwijderd van wat wij verwachten van spelers die het shirt van Derby County dragen", klaagt voorzitter Mel Morris op de clubsite. De club staat op een teleurstellende tiende plek in het Championship. 

"Steve is een geweldige trainer, maar de toewijding, focus en passie is de laatste tijd gewoon niet voldoende", vervolgt de preses. "We hebben een manager nodig die onze waarden deelt en die ons team, de staf en de processen kan ontwikkelen die ons een duurzame plaats in de Premier League gaat brengen."  

Overzicht

Reacties (3)

 • Avatar
  patrickman - 13 maart 2017 om 14:57
  zegt:

  Toch vind ik dat je wel iets positiever over Steve mag praten, ben overtuigd dat hij een belangrijke rol hebt gehad in het behalen van het kampioenschap

 • Avatar
  Successupporter - 13 maart 2017 om 22:34
  zegt:

  Omdat je eerder niet hebt gereageerd op mijn vraag, stel ik hem nog maar eens. Misschien kun je mijn vraag niet beantwoorden, of durf je niet!?!  Waarom noem jij je eigenlijk supporter van onze mooie club? Elke wedstrijd raak jij weer gefrustreerd over wat je ziet. Je ergert je aan spelers, trainer en andere lieden binnen de club. Op dit forum moet je telkens je mening verdedigen. Het lijkt wel zelfkastijding waar je mee bezig bent. Jij beleeft geen plezier aan Twente, er is altijd wel iets waar je over klaagt. En toch blijf jij jezelf supporter noemen. Als ik me ergens zo aan irriteer, als jij aan Twente , was ik allang afgehaakt en had een andere hobby gezocht. Of je moet plezier beleven aan de aandacht die je op deze wijze krijgt. Dat kan ook.. Op de één of andere manier moet je er toch iets positiefs voor jezelf uithalen anders was je al lang afgehaakt. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

 • Avatar
  coenie - 14 maart 2017 om 06:56

  En steve was nog wel geweldig begonnen daar. Eerste tien potjes 25 punten meende ik.

Nieuwe media