Bosz: ''Dan kun je ook een heel goed staand FC Twente kapot spelen''

14 maart 2017 om 08:09 | Bron: Telegraaf

Ajax won zondagmiddag in de Amsterdam Arena met 3-0 van FC Twente en Peter Bosz was na afloop vooral blij met het resultaat. De oefenmeester stoorde zich tijdens de eerste helft aan het spel van zijn ploeg.

"We hadden aan één helft genoeg om de wedstrijd te winnen, want de eerste helft was echt verschrikkelijk, totaal niet waar Ajax voor staat”, baalt hij in gesprek met de Telegraaf. "Als je kijkt naar balbezit, een hoog baltempo en lopende mensen zonder bal: daar kwam niks van terecht. We waren héél slordig en iedereen stond stil. Dan zie je dat FC Twente simpel overeind blijft en dat FC Twente er ook makkelijk doorheen kan voetballen. Na rust zag ik het Ajax dat ik graag wil zien: met gif in hun donder, veel agressiever”, aldus Bosz.

"Dan kun je ook een heel goed staand FC Twente kapot spelen, waardoor je met 3-0 wint. Laten we het eerste bedrijf zo snel mogelijk vergeten. Daarna was hoe we het willen zien. En zo zullen we ook donderdag tegen FC Kopenhagen moeten spelen”, aldus Bosz, die niet blij was dat Bertrand Traore werd uitgefloten door de Ajax-fans. "Dat vind ik jammer. Het is nooit goed als er één speler wordt uitgepikt. Het is ook makkelijk, maar niet de manier waarop je je team moet steunen. Schiet Bertrand er straks twee ballen in, dan zal het echt wel weer anders zijn.”

Overzicht

Reacties (0)

    Er zijn nog geen reacties geplaatst! Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Nieuwe media