Complimenten voor Twente-fans: ''Je ziet dat het leeft, wij zijn FC Twente''

13 maart 2017 om 20:33 | Bron: FC Update

FC Twente verloor zondagmiddag met 3-0 op bezoek bij Ajax en Hidde ter Avest baalde vooral van het spel na rust. De vleugelverdediger van de Tukkers beseft dat zijn ploeg de wedstrijd onnodig uit handen gaf. 

"Deze nederlaag is echt balen", blikt hij terug in gesprek met FC Update. "Ik denk dat we in de eerste helft goed compact stonden, maar in de tweede helft niet meer georganiseerd waren. We sneden onszelf in de vingers. We kregen de 1-0 tegen na stom balverlies en gingen het toen opeens heel anders doen. We konden het niet meer oppakken, waardoor zij nog verder uit konden lopen", baalt Ter Avest.

"Omdat we de aansluitingstreffer wilden forceren, werden de ruimtes heel groot en werd het voor hun een stuk makkelijker om te voetballen", beseft de jonge verdediger, die niet van mening is dat FC Twente te veel ontzag toonde. "Dat vind ik te makkelijk gezegd. In de eerste helft speelden we namelijk goed voetballen en maakten we het Ajax heel moeilijk. Het is jammer dat de tweede helft een stuk minder was", aldus de jonge verdediger, die we; genoot van het bomvolle uitvak in de Amsterdam Arena. "Je ziet dat het leeft. Wij zijn FC Twente", besluit Ter Avest. 

Overzicht

Reacties (0)

    Er zijn nog geen reacties geplaatst! Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Nieuwe media