''Echte clubjongens worden liever vierde of vijfde dan achtste of negende''

14 maart 2017 om 07:27 | Bron: Binnenkant Paal

FC Twente speelt dit seizoen nergens meer voor en dat valt soms te merken. Ook in de wedstrijd tegen Ajax leken de Tukkers lang niet zo fel als tijdens thuiswedstrijden. Clubwachter Tijmen van Wissing vreest dat het seizoen als een nachtkaats uitgaat.

“Ik roep het al weken en ik heb het vorige week ook nogmaals voorgelegd aan Nick Marsman. Volgens hem was ik erg cynisch, want volgens hem kunnen de spelers genoeg motivatie uit zichzelf halen”, zo reageert hij bij Binnenkant Paal. “Elke speler wil zo hoog mogelijk eindigen, maar toch heb ik het idee dat het heilige vuur een beetje ontbreekt. De doen het gewoon een paar procent minder.”

Heracles Almelo-speler Mike te Wierik kan zich voorstellen dat enkele spelers een tandje minder bijzetten. “Een voetballer wil altijd winnen, maar ik kan mij voorstellen dat het weinig meer uitmaakt of je zevende of achtste wordt. Iedereen staat daar anders in, maar de echte clubjongens worden liever vierde of vijfde dan achtste of negende.”

Overzicht

Reacties (1)

  • Avatar
    bartcore - 14 maart 2017 om 10:23

    ... want Tijmen kan aan de binnenkant van de hoofden van de spelers kijken. Die willen zichzelf namelijk helemaal niet in de kijker spelen om ooit nog in het buitenland te geraken... flapdrol

Nieuwe media