Derksen doet boekje open: ''Weet je wat hij goed kan? Vreemdgaan''

14 maart 2017 om 10:38 | Bron: Voetbal Inside

Steve McClaren is opnieuw voortijdig de laan uitgestuurd. De oud-trainer van FC Twente kreeg deze week zijn congé bij Derby County. Het was al voor de tweede keer dat hij is ontslagen is bij de Engelse club.

Ook kreeg in het verleden zijn ontslag als bondscoach van Engeland, bij VfL Wolfsburg en Newcastle United. Bij Nottingham Forest en in zijn tweede periode bij FC Twente vertrok de Engelsman zelf voortijdig. McClaren kende alleen bij Middlesbrough en in zijn eerste periode bij FC Twente successen.

"Ik denk dat het wel een beetje afgelopen is met Steve", zei Hans Kraay junior maandagavond bij Voetbal Inside. "Terwijl toch nog steeds de spelers bij FC Twente, waar hij kampioen werd, zeggen dat hij wel wat kan. Maar hij wordt overal ontslagen."

"Weet je wat hij goed kan? Vreemdgaan", vult Johan Derksen aan. "Het is echt een ernstige zaak. Die gozer had alleen maar wijven in z'n hoofd. Toen FC Twente hem terughaalde, hebben ze als grote truc zijn zoon videoanalist gemaakt. Zodat hij bij hem kon wonen, zodat Steve niet elke avond een andere vrouw uit de buurt een beurt zou geven. Het is één grote losbol en dan ga je als trainer voor schut. Want in zo'n stad wordt erover gepraat en niemand neemt je meer serieus."

Overzicht

Reacties (3)

 • Avatar
  TWENTE4EVER - 14 maart 2017 om 12:14

  Fragment duurde 20 seconden, tenminste dat wat Derksen zei. Als je er dan over begint vertel het dan goed, of vertel het goed.

 • Avatar
  Broekies - 14 maart 2017 om 12:51

  Dit weet iedereen toch al.

 • Avatar
  mcdummels - 14 maart 2017 om 15:27
  TWENTE4EVER zegt:

  Fragment duurde 20 seconden, tenminste dat wat Derksen zei. Als je er dan over begint vertel het dan goed, of vertel het goed.

  het was aan het einde van de aflevering dus was er nog maar weinig tijd over

Nieuwe media