Celina blij: ''Ik heb gehoord dat zij nooit meer in het stadion komen''

14 maart 2017 om 19:54 | Bron: Aftenposten

Bersant Celina speelt dit seizoen op huurbasis bij FC Twente. De Kosovaar kwam tot dusver twintig competitiewedstrijden in actie. Tegen PEC Zwolle kreeg Celina rood, waardoor hij twee wedstrijden geschorst werd.

"Het kookte een beetje in mijn hoofd...", blikt Celina tegenover Aftenposten terug op dat moment. "Een speler stapte op mijn voet en het was een reactie. Ik probeerde hem niet te blesseren of iets. Hij stapte op mij, dus het was een reflex met mijn been."

Door de schorsing miste Celina de thuiswedstrijd tegen Feyenoord, maar de huurling van Manchester City eiste wel een hoofdrol op. Celina kwam namelijk meteen van de tribune nadat op Vak-P een spandoek met de tekst 'Kosovo is Servië' verscheen. "Twee seconden nadat ik het zag, probeerde ik het weg te halen. Ik vond het jammer en erg zuur", aldus Celina, die naar de supporters in Vak-P liep.

"Ik zei: 'Haal het naar beneden'. Een aantal reageerde meer van: 'Kijk, daar is Bersant'. Sommige supporters stonden vooraan en begrepen niet wat er aan de hand was", reageert Celina, wiens actie effect had. "Uiteindelijk werd het doek weggehaald. Ik heb gehoord dat zij nooit meer in het stadion komen."

Overzicht

Reacties (5)

 • Avatar
  maxialex1979 - 14 maart 2017 om 20:56

  En daarom voetbal je zo waardeloos de laatste tijd?

  Lekker terug gaan naar Kosovo om daar dan lekker te ballen. Beter dan dat je hier blijft.

  Maar ja, je zal wel goede kwaliteiten hebben als je onder het bureau van Hake vandaan komt want je naam staat vast en zeker weer als eerste op het wedstrijdformulier! Net zoals Ede. lol

 • Avatar
  Gaylord - 14 maart 2017 om 21:51

  Die Celina is maar slappe hap. Hij heeft wel talent maar is veel te traag en slap. Beetje natte tosti. Doe mij maar Tadic, blijft mijn favoriete Serviër.

 • Avatar
  Enschede78 - 14 maart 2017 om 22:46

  Schande dat SV voor die jongens.

  Zgn democratie, my ass.

  Tijd dat die Celina opflikkert.

  Ga lekker in Kosovo voetballen.

 • Avatar
  Enschede78 - 14 maart 2017 om 22:47
  Gaylord zegt:

  Die Celina is maar slappe hap. Hij heeft wel talent maar is veel te traag en slap. Beetje natte tosti. Doe mij maar Tadic, blijft mijn favoriete Serviër.

  Nummer 1 is en blijft Spira Grujic.

  Servische/Twentsche Held!

 • Avatar
  jowar - 14 maart 2017 om 23:42

  Hoe krijg je Celina zonder bal in beweging? Juist! door met een vlag te gaan zwaaien. Of Servische cheerleaders rondom het veld zou een wondertruc zijn.

Nieuwe media