FC Twente zoekt enthousiaste stewards: ''Je bent het visitekaartje''

14 maart 2017 om 22:35 | Bron: FC Twente

FC Twente is nog altijd op zoek naar nieuwe stewards. De Enschedese club zoekt enthousiaste en gemotiveerde mensen, die het visitekaartje van FC Twente willen worden. Frieda Willems is al steward bij FC Twente.

"Ik kwam de vacature van FC Twente tegen bij de vrijwilligers vacaturebank. Deze functie leek me een mooie uitdaging", vertelt ze op de officiële website van FC twente. "Werken als steward is een mooie gelegenheid om allerlei contacten op te doen. Je moet de collega’s in het begin natuurlijk even leren kennen, maar daarna voelt het echt als een grote familie. Je merkt echt dat iedereen voor je klaar staat, ook buiten de werkzaamheden bij FC Twente."

"Als steward ben je het visitekaartje van FC Twente", vervolgt Willems. "De veiligheid handhaven staat als steward natuurlijk voorop. Zaken als controle, risico inschatting en zorgen dat alles goed verloopt zijn dingen waar je mee te maken krijgt. Voor de tijd was ik geen voetballiefhebber, maar door dit werk heb ik wel het nodige geleerd. Als steward werken is een goede manier om buiten de deur te komen, sociale contacten op te doen en deel uit te maken van een grote familie. Steward zijn bij FC Twente is gewoon hartstikke leuk werk."

Overzicht

Reacties (0)

    Er zijn nog geen reacties geplaatst! Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Nieuwe media