Van der Lely roemt 'perfectionist' bij FC Twente: ''Hij houdt ons scherp''

15 maart 2017 om 12:02 | Bron: Football Oranje

FC Twente staat op dit moment op de gedeelde zesde plek in de Eredivisie en dat stemt Jeroen van der Lely tevreden. De multifunctionele verdediger is trots op de prestaties van de club uit Enschede. 

"Niemand verwachtte dit seizoen iets van FC Twente vanwege de financiele problemen die er zijn geweest, maar de club is erg creatief geweest met het aantrekken van huurlingen", legt hij uit op de website Football Oranje. "In het begin van de competitie waren we dé verrassing omdat iedereen ons aanvankelijk zag als degradatiekandidaat. Maar inmiddels worden we niet meer onderschat. We staan op op dit moment op de plek waar we horen", meent Van der Lely. 

De talentvolle vleugelverdediger roemt de inbreng van trainer Rene Hake. "Hij is een perfectionist die blijft hameren op de dingen die niet goed gaan en dat is heel belangrijk, zeker als je een jonge groep hebt", vervolgt hij. "Hij houdt ons scherp. En hij is heel erg benaderbaar, als je over dingen wil discussieren. Hake was eerder altijd assistent en assistent-trainers praten graag met hun spelers", weet Van der Lely uit ervaring. 

Overzicht

Reacties (0)

    Er zijn nog geen reacties geplaatst! Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Nieuwe media