Van der Lely lyrisch: ''Gelukkig hoef ik hem niet vaak te dekken, haha''

15 maart 2017 om 17:01 | Bron: Football Oranje

FC Twente staat op een gedeelde zesde plek in de Eredivisie en dat is mede de verdienste van Enes Unal. De Mancester City-huurling was in de competitie al twaalf keer trefzeker en ploeggenoot Jeroen van der Lely is lyrisch over de Turkse centrumspits. 

"Gelukkig hoef ik hem niet vaak te dekken tijdens de training, haha", vertelt hij op de website Football Oranje. "Maar je ziet dat hij een speler is die erg gevaarlijk is in en rondom het strafschopgebied. Met die specifieke kwaliteiten heeft hij bewezen dat hij heel belangrijk is voor ons team. Hij geeft ons iets extra's en kan vanuit het niets een doelpunt maken. Het is heel fijn om zo iemand in je ploeg te hebben", aldus Van der Lely.

De talentvolle vleugelverdediger hoopt dat hij zich zelf ook blijft ontwikkelen en op termijn ziet hij een transfer ook wel zitten. "Ik heb altijd gezegd dat ik ooit nog eens in het buitenland wil spelen", legt hij uit. "Het maakt niet uit als dat ergens in een tweede divisie is. Maar ik denk dat het een mooi avontuur is om in een ander land te voetballen. Ik weet dat je niets kunt plannen in de voetballerij, maar ik ben bereid om overal naar te luisteren", besluit Van der Lely. 

Overzicht

Reacties (1)

  • Avatar
    Remco1981 - 16 maart 2017 om 06:47

    \"Ik heb altijd gezegd dat ik nog eens in het buitenland wil voetballen\" klinkt erg raar voor een speler die anderhalf jaar terug nog riep te gaan stoppen met voetballen.

    Voor de rest maakt die overigens een prima ontwikkeling door.

Nieuwe media