Onduidelijkheid over vleugels FC Twente, Hölscher breekt hand

16 maart 2017 om 12:30 | Bron: De Telegraaf

FC Twente speelt vrijdagavond de uitwedstrijd tegen Roda JC. Trainer René Hake dubt nog over de vleugelaanvallers die hij op gaat stellen in Kerkrade, dat meldt De Telegraaf.

Tegen Ajax gaf Hake de voorkeur aan Chinedu Ede en Bersant Celina, maar beide vleugelaanvaller lieten een matige indruk achter. Ook invaller Dylan Seys wist niet te imponeren. Mogelijk keist Hake voor Dylan George, die inmiddels al tweemaal in is gevallen bij FC Twente. De achttienjarige aanvaller wist bij Jong FC Twente dit jaar al zeven keer te scoren in 22 wedstrijden.

FC Twente kan vrijdag nog niet beschiken over Oussama Assaidi, die nog apart van de groep traint. De aanvaller kan over twee weken mogelijk zijn rentree maken tegen Go Ahead Eagles. Ook Tim Hölscher is vrijdag niet inzetbaar. De Duitser heeft zijn hand gebroken en trainde ook individueel. Hölscher zit regelmatig bij de wedstrijdselectie van FC Twente, maar kwam dit seizoen pas vier keer in actie. Zijn laatste minuten in het eerste elftal maakte de middenvelder op 5 november tegen PSV.

Overzicht

Reacties (5)

 • Avatar
  BartTB3 - 16 maart 2017 om 12:47

  Ik zou dan ook eens gaan voor George en Seys....

  In potentie zijn Celina en Seys/Yeboah de beste opties... maar Celina heeft praatjes en laat niets zien de laatste tijd, Yeboah is uit vorm, Ede weet ik niet waar die mee bezig is maar sjokt over het veld (Ebecilio 2?)
  Dus dan George en Seys, zal ook genoeg op aan te merken zijn maar die zullen wel alles geven en er voor gaan

 • Avatar
  Twente1 - 16 maart 2017 om 14:11

  Wie is Tim Hölscher?

 • Avatar
  ArdnanB - 16 maart 2017 om 14:22
  zegt:

  Jensen op 10 houden... George en trajkovski is een goede optie denk ik op de vleugels. Denk dat trajkovski de bal iig voor krijgt voor Unal.

 • Avatar
  alles - 16 maart 2017 om 15:04
  Twente1 zegt:

  Wie is Tim Hölscher?

  Een rare mof. Lijkt me ook verstandig om met hem te breken. Niks gepresteerd in al die jaren, dus weg ermee.

  George nu de kans geven volgende wedstrijd en Celina op de bank. Kan dat zelf ingenomen arrogante hoofd even niet meer aanzien

 • Avatar
  twentefanhenk - 16 maart 2017 om 19:03

  Altijd sneu natuurlijk voor zo`n jongen, maar een geluk bij een ongeluk, ze kunnen hem gelukkig niet opstellen

Nieuwe media