FC Twente speurt naar nieuwe doelman: ''Pasveer, Jones, Hahn...''

17 maart 2017 om 12:12 | Bron: Tubantia

FC Twente zit na dit seizoen met een heus keepersprobleem en Leon ten Voorde is benieuwd hoe de club uit Enschede dat gaat oplossen. De verslaggever van de Tubantia vraagt zich af wie er volgend seizoen onder de lat staat. 

"Van alle doelmannen die de club onder contract heeft staan, loopt alleen de verbintenis van het jonge talent Joël Drommel door", schrijft hij in zijn analyse voor de Tubantia. "Binnen de club wordt Drommel als een potentiële eerste-elftalkeeper gezien, maar dat zal volgend seizoen nog niet het geval zijn. Twente gaat flink bezuinigen op de salarisposten van de keepers en dat houdt vrijwel zeker in dat Sonny Stevens vertrekt", weet Ten Voorde. 

"Maar wat gebeurt er met de nummer 1, Nick Marsman? Technisch-directeur Jan van Halst gaf deze week aan dat hij binnenkort met Marsman om tafel gaat, maar dat houdt niet automatisch in dat beide partijen met elkaar verdergaan", benadrukt hij.  De club heeft zich nog niet over de positie van Marsman uitgelaten", aldus Ten Voorde, die allerlei mogelijke versterkingen voor FC Twente voorbij ziet komen in de media. 

"Er worden al weken namen gedropt: Pasveer, Jones, Hahn: als we alle geruchten moeten geloven, wordt het straks dringen op de lijn", lacht hij. "Marsman is lange tijd een twijfelaar geweest, ook voor de mensen binnen Twente, maar de laatste tijd presteert hij vrij constant. Als de club met hem verdergaat staat een ding vast: hij zal in elk geval flink moeten inleveren", besluit Ten Voorde. 

Overzicht

Reacties (10)

 • Avatar
  RedTukket - 17 maart 2017 om 12:37

  Niks nieuws onder de zon.

 • Avatar
  FC Twente 1965 - 17 maart 2017 om 13:33
  zegt:

  Van Leer is een goede reservekeeper maar voor de basis twijfel ik vooral als je met de subtop mee wilt doen verder heb je nog Boer, Jurjus, Oettl en Alomerovic en Kirkland is ook transfervrij maar of we die kunnen betalen is de vraag

 • Avatar
  wolkje - 17 maart 2017 om 14:00

  die pasveer laat lopen manderveen zoek er ook 1 tje kan hij mooi doen (haha)

 • Avatar
  SemSkillz - 17 maart 2017 om 15:31

  Jurjus!

 • Avatar
  Ket wiezel - 17 maart 2017 om 15:44

  Gersbeck van Hertha BSC huren met optie tot koop. Daarnaast een ervaren doelman, Pasveer of Boer van Ajax, waar die jonkies nog wat van kunnen leren. Routine moet er komen, ook onder de veldspelers.

 • Avatar
  SimonSays - 17 maart 2017 om 15:58

  Bij feyenoord of PSV valt wel wat te halen. Beide 3 'goede' keepers waarvan er één vast en zeker wel op huurbasis wil vertrekken. Tenzij Zoet vertrekt en Jurjus in het 1e moet keepen. Ik neem aan dat Feyenoord met Jones verlengt, dan zou Hahn een optie kunnen zijn. Verlengen ze niet, dan gaat Twente Jones niet kunnen halen qua salaris.

 • Avatar
  Degeweldenaar - 17 maart 2017 om 16:23

  Goeie zaak dit

 • Avatar
  Bazzzzzzzz - 17 maart 2017 om 17:50

  Is Vermeer niks voor Twente?

 • Avatar
  Enschede78 - 17 maart 2017 om 19:04

  Pasveer is niet wat.

  Hahn of Jones wel.

 • Avatar
  EvB64 - 18 maart 2017 om 09:10
  zegt:

  Geen Pasveer aub overschatte keeper schieten we niks mee op .

Nieuwe media