Roda-trainer baalt: ''We kregen veel kansen, maar scoorden niet''

18 maart 2017 om 08:48 | Bron: FC Twente

FC Twente boekte gisteravond een 0-3 overwinning op bezoek bij Roda JC Kerkrade. Frederik Jensen scoorde twee keer in de eerste helft, waarna Enes Ünal het duel in de tweede helft besliste. Roda-trainer Yannis Anastasiou baalt van de nederlaag.

"We wilden vandaag goed presteren, na afgelopen zondag", zegt de trainer op de officiële website van FC Twente. Roda kreeg in de eerste helft de meeste kansen, maar toch stond de uitploeg bij rust met 2-0 voor. "We kregen de eerste twintig minuten veel kansen, maar scoorden niet. Dan is het zaak geen goal tegen te krijgen. Ik vond ons niet scherp, zeker centraal achterin in. Foute keuzes en positioneel. Net voor rust werd het 0-2, heel pijnlijk."

"Na rust namen we meer risico, maar creëerden we weinig", gaat Anastasiou verder. "We hadden de kans de 1-2 te maken, maar scoorden niet. De 0-3 is jammer. De eerste helft was een van onze beste tot dusver. Wanneer je zoveel creëert, maar niet scoort, weet je dat het moeilijk wordt en kan worden afgestraft. Dat is voetbal, we moeten hard blijven werken en zorgen dat we klaar zijn voor de wedstrijd tegen ADO."

Overzicht

Reacties (0)

    Er zijn nog geen reacties geplaatst! Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Nieuwe media