Ter Avest: ''Ik had wel verwacht dat we met drie punten naar huis zouden gaan''

18 maart 2017 om 12:45 | Bron: FC Twente TV

Door de overwinning op Roda JC, vrijdagavond, blijft FC Twente keurig meedraaien in de subtop. Na twee doelpunten van Frederik Jensen voor de rust, besliste Enes Ünal het duel in de tweede helft. Verdediger Hidde ter Avest is dan ook tevreden.

"De eerste helft was niet zo goed denk ik, maar je scoort wel twee keer en dan maak je het voor jezelf een stuk makkelijker. De tweede helft was een stuk beter, dan scoor je er nog één en heb je ‘m in de zak", zegt de rechtsback in gesprek met FC Twente TV. Hij had van tevoren al wel gerekend op een overwinning. "Ik had wel verwacht dat we met drie punten naar huis zouden gaan."

Met de punten op zak kon Twente op prettige wijze de lange terugreis naar Enschede maken. "Dat verzacht wel alles een beetje. De sfeer is een stuk beter nu en dan is die busreis niet meer zo erg", gaat Ter Avest verder. Volgende week speelt hij met Jong Oranje tegen het Jong Finland. "Ook nog, en dat is natuurlijk mooi nieuws en daar heb ik zin in. Maandag kan ik mij melden. Joël Drommel zit er ook bij dus dat is mooi." Frederik Jensen is opgeroepen voor Jong Finland. "Ik zei tegen hem: Je hebt vanavond twee keer gescoord, maar dat gaat volgende week niet gebeuren."

Overzicht

Reacties (2)

 • Avatar
  remcoroelofs - 18 maart 2017 om 13:21
  zegt:

  Dat meende ik ook hier ergens te hebben gelezen....

 • Avatar
  Haaksbergenaar - 18 maart 2017 om 13:42
  remcoroelofs zegt:

  Dat meende ik ook hier ergens te hebben gelezen....

  Hij moest eerst een wedstrijd met jong, en daarna met het hoofdteam als het goed is😉

Nieuwe media