FC Twente en Manchester City in gesprek: ''Zij moeten een beslissing nemen''

19 maart 2017 om 15:11 | Bron:

Als het aan René Hake ligt speelt Enes Ünal ook volgend jaar in het shirt van FC Twente. De spits wordt momenteel gehuurd van Manchester City en maakt in Enschede een uitstekende indruk. 

“Die kans is er. We hebben te horen gekregen dat hij volgend jaar weer beschikbaar is voor verhuur”, aldus Hake in gesprek met de NOS. Of Manchester City de spits nog een jaar uit wil huren aan FC Twente is nog maar de vraag. “We zijn continu met elkaar in gesprek, maar uiteindelijk moeten zij daar een beslissing over nemen. Wij houden Ünal er graag nog een jaar bij”, vervolgt hij. 

Hake kan nog niet te veel kwijt over de selectie van het komende seizoen, maar verklapt wel dat er in verdedigend opzicht weinig zal veranderen. “Achter de schermen kijken we al naar de selectie voor volgend jaar. De jongens van de achterhoede staan er waarschijnlijk volgend jaar ook”, aldus Hake. 

Overzicht

Reacties (7)

 • Avatar
  EvB64 - 19 maart 2017 om 19:57

  In ieder geval alles op alles zetten om Unal nog een jaar te huren . Deze jongen.is afmaker en is niet te beroerd om te zwoegen en te werken . Dan Mokotjo , daar moet een goede vervanger voor komen , met de nodige ervaring . Verder nog kijken voor de vleugels . En denk dat Jensen een grote gaat worden , dus dat zit wel snor . Wat loopt er nog meer bij City rond ? Misschien kunnen we daar nog wat weghalen .

 • Avatar
  Enschede78 - 19 maart 2017 om 22:57

  Als vervanger van Mokotjo, Saymak van Zwolle.

 • Avatar
  aldo - 19 maart 2017 om 23:20
  zegt:

  Hendrix van PSV.

 • Avatar
  Pol! - 20 maart 2017 om 06:11
  aldo zegt:

  Hendrix van PSV.

  Totaal onhaalbaar (ligt nog tot \'20 vast), of hij moet zelf niet meer bij PSV willen spelen en aan ons verhuurd willen worden.

 • Avatar
  Koog - 20 maart 2017 om 07:54

  Hake zegt achter hoede kloar, dus MArsman blijft ;)

  Maatsen van GAE en/of Hendrix GAE.

 • Avatar
  gasdabei - 20 maart 2017 om 09:03
  Koog zegt:

  Hake zegt achter hoede kloar, dus MArsman blijft ;)

  Maatsen van GAE en/of Hendrix GAE.

  Neem aan dat je Sam HendriKS bedoelt van GAE, vind ik een degelijke spits die ook nog eens haalbaar is. Maatsen is echter een blind paard.

 • Avatar
  BartTB3 - 20 maart 2017 om 09:28

  i.p.v. Mokotjo zou ik ook voor Vejinovic-Serrero proberen te gaan, Unal hopelijk behouden met Boere als 2e spits daar achter.
  Dessers van Nac is ook een optie als 2e spits
  Heb je alleen nog een goede rechtsbuiten nodig...
  Die Crowley en Chirrivela van de Eagles zijn ook prima spelertjes, even in de gaten houden of zij eventueel stapje hoger zouden kunnen...

Nieuwe media