Geen onderzoek vechtpartij: ''Werden zelfs nog een aantal handjes geschud''

20 maart 2017 om 07:24 | Bron: TC Tubantia

Ondanks dat de politie op de hoogte is van de vechtpartijen tussen fans van FC Twente, De Graafschap en het Italiaanse Palermo, doen zij er geen onderzoek naar. Dat vertelt woordvoerdster Chantal Westerhoff in gesprek met TC Tubantia.

"Omdat er geen vernielingen zijn gepleegd, het tankstation niet is leeggeroofd en er geen aangiftes zijn gedaan", steekt zij van wal. "Het gaat puur om een conflict onder supporters die zelf ook niets bij ons gemeld hebben."

Er gingen geruchten dat er minuten lang harde klappen en trappen zijn uitgedeeld. Volgens een Twente-supporter werden de 'hooliganregels' echter gerespecteerd. "Het gaat puur om een conflict onder supporters die zelf ook niets bij ons gemeld hebben."

De winnaar? Die was er niet. "Niemand heeft verloren, niemand heeft gewonnen. Er werden zelfs nog een aantal handjes geschud over en weer en wederzijds respect uitgesproken", laten enkele De Graafschap-fans weten op het internet.

Overzicht

Reacties (4)

 • Avatar
  Koog - 20 maart 2017 om 08:57

  Eind goed al goed! TC het gebeurd Buiten het Stadion dus kann de KNVB ons niets maken, helaas voor de NVB :)

 • Avatar
  Enschede78 - 20 maart 2017 om 10:05

  Ach loat goan.

  Paar tikken over en weer.

  Daarna klaar.

 • Avatar
  Koog - 20 maart 2017 om 10:13

  had gekunt TC Maar denk dat de KNVB haar vinger hier niet aan will branden. Laat ze Vilena nu Maar eens 3 wedstrijden schorsen!!

 • Avatar
  Messi - 20 maart 2017 om 19:59
  zegt:

  Dus jij keurt dit gedrag goed van de graafschap

Nieuwe media