FC Twente mist zes internationals in oefenwedstrijd tegen Lokeren

20 maart 2017 om 10:02 | Bron: FC Twente

FC Twente speelt komende woensdag een oefenwedstrijd tegen Sporting Lokeren. Trainer René Hake moet het dan zonder een zestal internationals stellen.

Enes Ünal, Hidde ter Avest, Joël Drommel, Bersant Celina, Fredrik Jensen en Joachim Andersen ontbreken vanwege interlandverplichtingen. Ünal is opgeroepen voor de nationale ploeg van Turkije. Celina en Jensen kregen een uitnodiging voor respectievelijk Kosovo en Finland. Ter Avest en Drommel zijn geselecteerd voor Jong Oranje, terwijl Andersen is opgeroepen voor Denemarken onder 20.

Daarnaast zijn er ook nog een aantal blessuregevallen bij FC Twente. Sonny Stevens werkt hard aan zijn herstel, maar kan woensdag nog niet aantreden. Het is daarnaast de vraag of Tim Hölscher en Oussama Assaidi alweer speelminuten kunnen maken. Hölscher heeft zijn hand gebroken. Assaidi kampt met een bovenbeenblessure.

Kamohelo Mokotjo lijkt wel gewoon te kunnen spelen. De Zuid-Afrikaan ontving een uitnodiging voor de nationale ploeg, maar heeft sinds kort een Nederlands paspoort. Naar verluidt wil Mokotjo niet meer uitkomen voor Zuid-Afrika, zodat hij makkelijker een transfer naar Engeland kan maken.

Overzicht

Reacties (3)

 • Avatar
  Broekies - 20 maart 2017 om 12:45

  Ik denk  Marsman  Vdlely bijen Thesker trajkovski

  Mokotjo klich yeboah  Seijs. Bunjaki George

 • Avatar
  remcoroelofs - 20 maart 2017 om 15:25
  Broekies zegt:

  Ik denk  Marsman  Vdlely bijen Thesker trajkovski

  Mokotjo klich yeboah  Seijs. Bunjaki George

  Assaidi? Mokotjo in Zuid-Afrika?

 • Avatar
  Broekies - 20 maart 2017 om 17:29

  Mokotjo was nog niet bekend dat hij toch naar Zuid-Afrika ging en assaidi nog niet fit

Nieuwe media