Konterman: ''Het is duidelijk dat er nog veel meer in deze groep zit''

20 maart 2017 om 19:00 | Bron: FC Twente

FC Twente onder 19 is niet meer op het hoogste team actief. De ploeg van trainer Bert Konterman speelt in de eerste divisie laag, waarin afgelopen weekend met 0-0 gelijk werd gespeeld tegen Excelsior.

FC Twente onder 19 hield voor de derde keer op rij de nul. "We zitten middenin een mooi avontuur, dat we vlak voor de winterstop hebben ingezet", vertelt Konterman op de officiële website van FC Twente. "Het gaat steeds beter en dat geeft veel vertrouwen. Het is voor ons iedere dag weer een feest op de werkvloer, het is leuk om met deze jongens te werken."

"We maken iedere week stappen", vervolgt Konterman. "Als ik kijk naar het niveau van het positiespel op de trainingen, kunnen we in onze wedstrijden nog meer overtuiging in ons spel leggen. Dat geven we de jongens ook mee, ze kunnen samen heel goed voetballen. De ene keer gaat het beter dan de andere keer, dat is het proces waar we nu inzitten. Maar het is duidelijk dat er nog veel meer in deze groep zit."

Door het gelijke spel staat FC Twente onder 19 op de derde plek in de eerste divisie laag. "Het is nog mooier dat we de laatste weken flinke stappen maken en dat de jongens groeien in wie ze zijn en hoe goed ze kunnen voetballen", aldus Konterman.

Overzicht

Reacties (0)

    Er zijn nog geen reacties geplaatst! Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Nieuwe media