''Ik weet dat ik het in mij heb om basisspeler bij FC Twente te worden''

14 april 2017 om 17:26 | Bron: FC Twente

Jelle van der Heyden heeft een nieuw contract getekend bij FC Twente, zo laat de club uit Enschede weten via de officiële kanalen. De talentvolle middenvelder ligt nu vast tot medio 2020.

“Het geeft een goed gevoel dat de club hiermee het vertrouwen in mij uitspreekt", vertelt hij op de clubsite. "FC Twente is een mooie club om voor te spelen en ik ben hier prima op mijn plek. Als jeugdspeler ben ik naar de club gekomen en vergroeid met FC Twente.", aldus Van der Heyden.

"Ik heb met onder meer Jeroen, Hidde, Joachim en Peet in de jeugd samengespeeld en we hebben het er wel eens over dat het toch wel vrij bijzonder is om nu samen in het eerste te spelen", vervolgt hij trots. "Ik weet dat ik het in mij heb om basisspeler bij FC Twente te worden en dat is voor komend seizoen mijn streven: een vaste plek in het eerste", besluit Van der Heyden tevreden. 

Overzicht

Reacties (4)

 • Avatar
  FCTwente10 - 14 april 2017 om 17:28

  Voor degene die zeggen dat hij een middelmatige speler is; klopt zeker, maar zo heel veel kansen heeft hij nog niet gehad in het eerste. Plus dat hij één van de laatste spelers is die nog JL heeft gespeeld. Hij heeft dus zeker wel wat ervaring en kan er nog prima komen.

 • Avatar
  twentefanhenk - 14 april 2017 om 17:32

  De andere spelers zijn wel doorgebroken, waarom hij niet ,sorry hoor het is en blijft een matige spelers, waar er tientallen van zijn in Nederland

 • Avatar
  WOLFGANG - 14 april 2017 om 17:38

  Matig, maar niet heel slecht. Wordt misschien nog wel beter en verdient niet veel, dus je kunt m er prima bij hebben.

 • Avatar
  Enschede78 - 14 april 2017 om 22:45

  Zulke spelers heb je ook nodig in je selectie, zeer welkome aanvulling.

  Maar vooralsnog geen basismateriaal.

Nieuwe media