Trainer NEC vol lof over Ünal: “Een speciale speler, echt een topper”

14 april 2017 om 18:20 | Bron: Omroep N1

NEC is gebrand op een overwinning morgenavond tegen FC Twente. De ploeg van trainer Peter Hyballa heeft alle punten nodig om nacompetitie of zelfs degradatie te voorkomen.

NEC verloor afgelopen weekend nog met 5-1 van het sterk spelende Ajax, die nog volop in de titelrace is. Volgens trainer Hyballa was het geen sterke wedstrijd van NEC, maar is Ajax op dit moment ook praktisch onverslaanbaar. “Iedereen heeft gister gezien hoe Schalke afgemaakt werd door Ajax. Ajax is op dit moment gewoon te sterk, ik denk voor iedereen in Nederland.”

De NEC-trainer denkt in Enschede meer kans te hebben op een overwinning. “Ik denk dat de tegenstander meer balbezit heeft, want dat is het hele seizoen al zo. Maar we moeten de kansen die we creëren gewoon scoren.” Hyballa vreest wel voor de kwaliteiten van aanvaller Ünal. Hij prijst de aanvaller in een interview met omroep N1. “Ik vind Ünal een speciale speler, echt een topper. In de omschakeling spelen ze de bal vaak centraal, we moeten uitkijken dat we de bal daar wegkrijgen.”

Voor NEC zijn de laatste vier wedstrijden stuk voor stuk finales. “We hebben thuis 3-2 van Twente gewonnen, dus we proberen ook in Enschede te winnen.”

Overzicht

Reacties (1)

  • Avatar
    Bryan Ruiz - 14 april 2017 om 21:22

    Een potentiële topper* 😂❤️

Nieuwe media