''Ik heb geschetst wat ik op basis van op dat moment beschikbare data kon schetsen''

15 april 2017 om 16:00 | Bron: NRC Handelsblad

Naar eigen zeggen had hij FC Twente stabiel achtergelaten, maar enkele jaren later blijkt alles toch anders in elkaar te zitten. Oud-voorzitter Joop Munsterman liet de Twentse club achter in een crisis.

“Ik heb geschetst wat ik op basis van op dat moment beschikbare data kon schetsen”, zegt Munsterman in het NRC Handelsblad. “Wat kan ik dan doen? Dat er na mijn vertrek liquiditeit technisch zaken anders lopen, wil je mij daar even buiten laten? En wil je mij er ook even buiten laten dat de omzet na mijn vertrek is gedaald van 40 naar nu 28 miljoen?"

De voormalig preses dankt de auteur van ‘Rood Bloed’, Frank Krake. “Frank heeft het goed beschreven”, vervolgt Munsterman. “We zijn veel te ambitieus geweest in schuldaflossing, veel te ambitieus geweest met ons plan van aanpak om uit categorie 1 [clubs met zorgwekkende financiën] te komen. Hadden we daar maar de drie jaar voor uitgetrokken die daar voor mag nemen."

Overzicht

Reacties (4)

 • Avatar
  Lynx - 15 april 2017 om 16:03

  Nou een keer opzouten met nieuws over munsterman!!!....of ben ik de enige???

 • Avatar
  alles - 15 april 2017 om 16:05

  Kan deze lul een keer van twentefans af. Ik heb geen zin meer om deze dikke rotkop te zien.

 • Avatar
  fctexpert - 15 april 2017 om 16:21
  alles zegt:

  Kan deze lul een keer van twentefans af. Ik heb geen zin meer om deze dikke rotkop te zien.

  Ja lul flikker eens op, en laat het nieuws of het voor jou jou wel of niet interressant is met rust, je hoeft het niet te lezen☹️

 • Avatar
  Arjan_fct - 15 april 2017 om 16:38

  Kan iemand van de redactie even een inschatting maken van hoe lang het duurt voordat het hele boek hier in artikelen is uitgewerkt? Dan kan ik de app zo lang van m\'n telefoon flikkeren.

Nieuwe media