VIDEO | Samenvatting: FC Twente wint overtuigend van NEC

18 april 2017 om 13:17 | Bron: FC Twente

FC Twente heeft het ruime verlies van vorige week van zich af weten te spoelen. In eigen huis wonnen de Tukkers overtuigend met 3-0 van NEC. In de Golsch Veste zorgden Enes Unal (2x) en Fredrik Jensen voor de doelpunten.

Binnen twee minuten stond Yeboah al oog in oog met keeper Delle, maar hij miste. Tien minuten later was het wel raak. Enes Unal kopte knap de eerste hoekschop van het seizoen binnen. In het restant van de eerste helft kreeg de ploeg van Rene Hake nog grote kansen, maar zowel Celina als Yeboah zagen de bal niet tegen de touwen vliegen.

De thuisploeg kwam niet sterk uit de kleedkamer, maar wist toch te scoren. Na een mooi hakje van Unal schoot Fredrik Jensen hard binnen. Na vele kansen leek Dylan George zijn eerste doelpunt voor FC Twente te maken, maar zijn doelpunt werd afgekeurd vanwege buitenspel. Een paar minuten later zorgde Enes Unal alsnog voor de 3-0. Na een pass van Celina wipte de Turkse aanvaller de bal mooi over keeper Delle heen.

Overzicht

Reacties (5)

 • Avatar
  Rik-FCT - 15 april 2017 om 23:08

  Had wel 7-0 mogen en misschien wel moeten zijn. Maar dit kwam voornamelijk omdat NEC zo ontzettend slecht was, want zo goed was Twente niet. Maar een 3-0 overwinning, we mogen niet klagen. Viva Ünal en Jensen.

 • Avatar
  Messi - 15 april 2017 om 23:14

  Wel respect voor de trainer van NEC.die gast zit vol stres en blijft net😂

 • Avatar
  Twente1 - 15 april 2017 om 23:14
  Messi zegt:

  Wel respect voor de trainer van NEC.die gast zit vol stres en blijft net😂

  Duutse Preudhomme 😂

 • Avatar
  Messi - 15 april 2017 om 23:18
  Twente1 zegt:

  Duutse Preudhomme 😂

  Zo iets 👍

 • Avatar
  RaceFace - 17 april 2017 om 09:15
  zegt:

  Als Twente eens het overzicht zou hebben en zien hoeveel ruimte ze kregen tegen een zeer zwak n.e.c dan is het wel slecht dat ze daar zo weinig mee hebben gedaan.

Nieuwe media