''Ünal en Jensen kunnen nog een heleboel voor elkaar betekenen''

18 april 2017 om 21:33 | Bron: TC Tubantia

Bij FC Twente zijn maar liefst 24 van de 44 doelpunten gemaakt door spelers jonger dan 20 jaar. Enes Ünal en Fredrik Jensen, die elkaar goed kunnen vinden, zorgen de laatste tijd voor de meeste goals van de Tukkers. Het is echter de vraag of zij komend seizoen nog samen spelen. Jensen verlengde onlangs zijn contract, maar Ünal is eigendom van Manchester City.

"De meeste succesvolle Turkse speler ooit in de Eredivisie wil best in Enschede blijven, maar zijn lot ligt in handen van de beleidsbepalers in Manchester", weet clubwatcher Leon ten Voorde. "Die zitten regelmatig op de tribune bij wedstrijden en zien daar met eigen ogen dat Unal enorme stappen aan het zetten is. En dus zullen ze zich bij City af gaan vragen, of de kersverse international niet toe is aan een volgende stap. Een hoger platform waar hij nog meer uitgedaagd gaat worden."

Ten Voorde voorspelt een grote toekomst voor de talenten. "Unal en Jensen gaan hun doelpunten ooit ergens anders maken, in grotere theaters elders in Europa", schrijft hij op de website van TC Tubantia. "Voor Twente is het alleen te hopen dat ze bij City vinden dat Ünal en Jensen volgend seizoen nog een heleboel voor elkaar kunnen betekenen. Dat ze elkaar beter maken, completer en doelgerichter. Maar of ze in de boezem van een financiële grootmacht ook echt zo kijken naar verhuurde spelers?"

De gehele column van Leon ten Voorde is hier te lezen.

Overzicht

Reacties (0)

    Er zijn nog geen reacties geplaatst! Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Nieuwe media