Kuiper eindelijk op de weg terug: ''Ik ben nu fit en ik wil fit blijven''

19 april 2017 om 10:46 | Bron: ED

Nicky Kuiper was jarenlang een veelbelovend talent, maar de voormalig FC Twente-verdediger werd in zijn loopbaan geteisterd door zware (knie)blessures. De linksback, die dit seizoen op amateurbasis speelt bij FC Eindhoven, is nu eindelijk op de weg terug. 

"Het voelt nu goed, mijn kuit. Ik heb er best een tijd mee gelopen, voordat ze precies wisten wat het was", blikt hij terug in het Eindhovens Dagblad. "Maar je wordt wel wat voorzichtiger met doelen stellen. Ik hoop dat ik de komende periode goed doorkom en kan laten zien wat ik waard ben. Ik ben zeker klaar voor een invalbeurt. Vanaf het begin starten, dat is nog te vroeg", die in december 2013 zijn laatste officiële wedstrijd speelde met Jong FC Twente. 

"Afgelopen zomer was ik blij toen Ricardo Moniz belde. In de voorbereiding viel ik echter weer uit. FC Eindhoven heeft me vervolgens fantastisch geholpen op medisch gebied", beseft hij. "De motivatie is weer terug juist omdat deze club me zo goed heeft geholpen. Het doel is vanaf het begin geweest om er weer iets leuks van te maken. Ik ben nu fit en ik wil fit blijven. Ik zou graag bij FC Eindhoven willen blijven. Júist omdat de club zich zo ambitieus toont. Dat sluit goed bij mij aan", besluit de 27-jarige Kuiper, die in het verleden door FC Twente werd weggekaapt bij Vitesse. 

Overzicht

Reacties (3)

 • Avatar
  alles - 19 april 2017 om 11:51

  Bestaat hij ook nog

 • Avatar
  Sabelrat - 19 april 2017 om 15:36
  alles zegt:

  Bestaat hij ook nog

  Jij blijkbaar ook.

 • Avatar
  Scorpio69 - 19 april 2017 om 15:37
  Sabelrat zegt:

  Jij blijkbaar ook.

  Hahahaha wat een rat.

Nieuwe media