VIDEO'S | ''Het is belachelijk en bespottelijk dat het home dicht gaat''

19 april 2017 om 18:54 | Bron: RTV Oost

Vak-P heeft dinsdagavond na een gesprek met de gemeente Enschede besloten om definitief naar de rechter te stappen om de sluiting van het supportershome aan te vechten. Tijmen van Wissing heeft begrip voor het standpunt van de supportersvereniging. 

''Zij zeggen: het is belachelijk en bespottelijk dat het home dicht gaat, want ze worden echt in het voortbestaan bedreigd", legt de verslaggever uit voor de camera van RTV Oost. "Vak-P zegt: wij moeten hier niet het slachtoffer van worden, want dit is een gevecht tussen justitie en de motorclub en dat gaat nu over onze rug. Als wij twee jaar geen alcohol kunnen verkopen, dan kunnen we onze tent wel sluiten", aldus Van Wissing.

"Zij hebben echt het idee dat ze worden misbruikt door de justitie, die volgens hen een strijd uitvecht met Satudarah. Dat willen ze van tafel hebben", weet hij. "Ze eisen dat de burgervader Van Veldhuizen de maatregel terugtrekt en ook nog eens openlijk excuses maakt, maar dat lijkt me zeer onwaarschijnlijk. Het onderzoek gaat nog maanden duren en meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten. Ze zijn druk bezig", besluit Van Wissing. 

Overzicht

Reacties (1)

  • Avatar
    Ik - 20 april 2017 om 13:12

    Ikzeg. Dit is ook weer een gevecht. En helaas zijn er heel veel mensen de dupe van enkele mensen die denken boven de wet te kunnen leven .ik vind zoek uit wie die smerige raddraaiers zijn.open het honk en geef de mensen van de echte vak p.hun laatste kans. Dat is niet meer als eerlijk heid. Ik weet wat slachtoffer is.en helaas zijn dat nu heeeel veel goede mensen van vak p. Ik wens deze mensen sterkte toe.

Nieuwe media