Diekmantribune goedkoper voor FC Twente-fans: ''Breder toegankelijk''

19 april 2017 om 18:09 | Bron: FC Twente

FC Twente is achter de schermen druk bezig met volgend seizoen en de club uit Enschede gaat op 'business gebied' een aantal wijzigingen doorvoeren. Dit heeft de nodige gevolgen voor de zogeheten Diekman-tribune, aan de kant van het spoor. 

"Naast MKB-ers, ZZP-ers, en natuurlijk de Gouden Talenten, wordt de Diekmantribune ook toegankelijk voor supporters die iets meer luxe wensen", schrijven de Tukkers via de officiële kanalen. "Ook voor hen is het vanaf het nieuwe seizoen mogelijk om Premium Seats seizoenskaarten met toegang tot de Hatrans Lounge aan te schaffen. Kortom, we maken de Diekmantribune breder toegankelijk. Deze ‘herinrichting’ leidt ook tot een prijswijziging", aldus FC Twente.

"Dat betekent concreet dat in de meeste gevallen de Premium Seats seizoenkaarten in prijs worden verlaagd", vervolgt men. "Vanaf het seizoen 2017-2018 hebben wij namelijk Premium Seats inclusief Hatrans Lounge al vanaf €500, – inclusief BTW. De prijsverschillen met een ‘normale’ seizoenkaart zijn hierdoor in sommige gevallen ‘minimaal’. Ook in de aanschaf van wedstrijdkaarten, voeren we een verandering door. Vanaf het seizoen 2017-2018 kan men namelijk extra kaarten zelf en eenvoudig online bestellen", besluit FC Twente. 

Klik hier voor meer informatie en een overzicht van alle tarieven

Overzicht

Reacties (2)

 • Avatar
  Messi - 19 april 2017 om 18:47

  Wat kost daar een bitterbal 👻

 • Avatar
  Koog - 20 april 2017 om 06:55

  Hoe staat het met de staan tribune?

  Verder prima zaak de lange zijde meer druk voller te krijgen!!

Nieuwe media