Home Inspirations richt huizen profvoetballers in: ''Altijd twee wensen''

20 april 2017 om 07:22 | Bron: TC Tubantia

Home Inspirations uit Almelo timmert flink aan de weg. Het bedrijf, opgericht door Peter David-Richard, richt huizen in voor mensen die tijdelijk in Nederland verblijven. Ook voormalig FC Twente-aanvaller Quincy Promes was er klant.

"Profvoetballers hebben over het algemeen twee wensen: een XXL-bank en een grote televisie. Dat regelen we", vertelt David-Richard tegenover TC Tubantia. "We hebben ook eens een voetballer gehad die z'n bed naar de woonkamer had gesleept en de meubels had opgestapeld, om daar z'n televisie bovenop te zetten. Dan kun je wel nagaan dat de meubels daarna beschadigd zijn. Die verhuren we dan niet meer."

Inmiddels heeft Home Inspirations ook een outletwinkel. Hier worden onder meer goederen die in nieuwstaat terugkeren opnieuw verkocht. Of hij bij de verkoop vertelt dat een meubelstuk van bijvoorbeeld Promes is geweest? "Niet iets om te verkopen. Al zeg ik het er weleens terloops bij. Vinden mensen vaak leuk om te horen", besluit David-Richards lachend. Kijk voor meer informatie over Home Inspirations op deze website.

Overzicht

Reacties (1)

  • Avatar
    Horsepower - 20 april 2017 om 17:42

    Krijgen we nou ook reclame via nieuwsberichten..

Nieuwe media