FC Twente stelt grasmat beschikbaar: ''Dit is een unieke mogelijkheid''

20 april 2017 om 13:02 | Bron: FC Twente Inside

Het voetbaljaar 2016/2017 nadert haar einde, maar ook na het seizoen is er voor sponsoren voldoende te doen in De Grolsch Veste. Marjolein Bakker, hoofd Meetings & Events laat weten dat er veel mogelijkehden zijn.

"Nog altijd weten te weinig mensen dat de ruimtes in De Grolsch Veste voor allerlei verschillende evenementen gehuurd kunnen worden", laat Bakker weten in FC Twente Inside. "Er wordt bij ons dus niet alleen maar gevoetbald."

Zo stelt FC Twente onder meer de VIP-skybox en Hatrans Plaza beschikbaar. "Bedrijven kiezen niet meer voor standaard locaties; emotie en beleving tijdens een evenement zijn heel erg belangrijk", weet Bakker. "Juist op die beleving spelen wij in, bijvoorbeeld door diverse activiteiten aan te bieden op het 'heilige gras' van De Grolsch Veste."

In de week na de laatste thuiswedstrijd (15-21 mei) geeft FC Twente de mogelijkheid om met personeel of relaties het veld te betreden. Zo kan tijdens een all-in arrangement een wedstrijd worden gespeeld op het veld. "Dit is voor ons de eerste keer dat wij op deze manier het veld beschikbaar stellen en zodoende is dit een unieke mogelijkheid om het veld van De Grolsch Veste te gebruiken voor activiteiten", aldus Bakker. Het maken van een afspraak voor de mogelijkheden kan telefonisch via 053-8525525 of via e-mailadres meetingsenevents@fctwente.nl.

Overzicht

Reacties (0)

    Er zijn nog geen reacties geplaatst! Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Nieuwe media