Klich heeft 'grootste droom': ''Dat zou een onnoemelijke eer zijn''

20 april 2017 om 17:15 | Bron: FC Twente Inside

Mateusz Klich is dit seizoen een van de sterkhouders van FC Twente. De Poolse middenvelder vormt een ijzersterk duo met Kamohelo Mokotjo en is daarnaast verantwoordelijk voor de strafschoppen.

Klich speelt ook in Duitsland bij VfL Wolfsburg en 1. FC Kaiserlautern, maar is Nederland meer op zijn plek. "Het voetbal is hier attractiever, meer op de aanval gericht", zegt Klich, die in Nederland ook voor PEC Zwolle speelde, in gesprek met FC Twente Inside. "In Duitsland is het meer rennen en vechten."

De middenvelder hoopt zich bij FC Twente weer in beeld te voetballen bij de Poolse bondscoach. "Mijn grootste droom en ambitie is om terug te keren in het Poolse nationale team. Ik sta op tien interlands. Graag zou ik met Polen het WK van 2018 in Rusland meemaken, dat zou een onnoemelijke eer zijn", aldus Klich, die geniet bij FC Twente. "We hebben een jong elftal, zonder grote ego's. We vechten voor elkaar. Alles draait om de teamgedachte. De sfeer is goed."

Overzicht

Reacties (3)

 • Avatar
  twentefanhenk - 20 april 2017 om 18:01

  Prima speler!

 • Avatar
  Ik - 20 april 2017 om 19:01

  Ikzeg. Deze man heeft een echte mentaliteit. En wens hem zeker geluk om voor zijn vaderland mogen te voetballen. Succes kerel.

 • Avatar
  Twentefan03 - 21 april 2017 om 09:44

  Wat een mentaliteit en een perfecte aanvoerder ! Deze jongen zou nooit negatief zijn

Nieuwe media