VIDEO | ''Als je eenmaal in De Veste bent geweest blijft het gevoel hangen''

12 mei 2017 om 19:29 | Bron: FC Twente VIDEO | ''Als je eenmaal in De Veste bent geweest blijft het gevoel hangen''

FC Twente heeft voor komend seizoen al ruim 17.000 seizoenkaarten verkocht. Een van de verlengers is Henk Nijhuis uit Markelo. De 73-jarige FC Twente-fan gaat elke thuiswedstrijd met de bus vanuit Markelo naar de duels van FC Twente.

"Zo’n twee uur van te voren stap ik op m'n fiets richting snackbar Toornsmit om daar nog even wat te drinken en over de wedstrijd te praten", zegt Nijhuis op de officiële website van FC Twente. "Iedereen weet dat ik daar zoals gewoonlijk op de bus stap, maar ik schrijf me er altijd nog wel voor in om mee te kunnen. Ik kijk er altijd weer naar uit om richting De Grolsch Veste te vertrekken, een thuiswedstrijd maakt mijn weekend wel weer compleet."

In het stadion heeft Nijhuis een vaste plek in vak 313. "Dat is echt mijn plekje geworden, die lever ik niet zomaar meer in", aldus Nijhuis, die thuiswedstrijden nog steeds bijzonder vindt. "Als je eenmaal in De Veste bent geweest blijft het gevoel toch wel hangen. Ik was gelijk verkocht en dan kom je natuurlijk terug. Dit seizoen presteert FC Twente buiten verwachting, het is mooi om dat te hebben meegemaakt omdat velen het tegenovergestelde hadden verwacht. Dat is precies waarom ik heb verlengd, dat gevoel zit erin en gaat er niet meer uit."

Overzicht

Reacties (0)

    Er zijn nog geen reacties geplaatst! Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Nieuwe media