Hake baalt: ''Uiteindelijk sta je wel op een plek die rechtgeeft op play-offs''

12 mei 2017 om 22:25 | Bron: RTV Oost Hake baalt: ''Uiteindelijk sta je wel op een plek die rechtgeeft op play-offs''

FC Twente staat op een knappe zevende plek in de Eredivisie, maar de Tukkers mogen niet meedoen aan de play-offs. Trainer René Hake baalt ervan dat FC Twente niet kan strijden om Europees voetbal.

"Uiteindelijk sta je wel op een plek die rechtgeeft op play-offs. Het is goed voor spelers om dat soort wedstrijden te spelen", zegt Hake tegenover RTV Oost. "Goed voor hun ontwikkeling, maar ook goed voor de club, want je speelt om toch nog Europees voetbal te kunnen halen. Dus dat zijn toch wel dingen die er dan eigenlijk bij horen, maar er niet zijn."

Hake vindt wel dat zijn spelers er alles aan moeten doen om te winnen van FC Groningen. "Dat is een appèl doen op een jaar lang keihard werken met elkaar, maar ook denk ik laten zien aan de mensen, aan de club, dat dit seizoen toch een bijzonder seizoen is geweest", geeft hij aan. "Maar ook als dank naar de trouwe mensen denk ik, het publiek de sponsoren die toch in een hele moeilijke tijd de club zijn blijven steunen en dus ook het elftal."

"Het hele jaar hebben we daar voordeel van gehad en gemerkt dat iedereen er was en dat iedereen steunde en mede daardoor heb je het seizoen gedraaid die je hebt gedraaid", vervolgt de oefenmeester. "En ik vind ten opzichte van die mensen heb je een verantwoordelijkheid en daarnaast heb je ook een verantwoordelijkheid naar jezelf, naar elkaar, naar het team om dat met elkaar goed te doen."

Overzicht

Reacties (1)

  • Avatar
    timm1292 - 13 mei 2017 om 09:08

    Uuuhhh 😂

Nieuwe media