Oefenprogramma FC Twente nog niet rond: ''Afhankelijk van buitenlandse ploegen''

12 mei 2017 om 20:31 | Bron: RTV Oost Oefenprogramma FC Twente nog niet rond: ''Afhankelijk van buitenlandse ploegen''

Voor FC Twente zit het seizoen er na komende zondag op. Trainer René Hake heeft echter nog lang geen vakantie. De oefenmeester moet nog even aan de bak.

"Het gaat misschien nog wel een paar dagen of weken door", beaamt hij tegenover RTV Oost. "We hebben een voorbereiding die nog niet compleet rond is, want je bent ook afhankelijk van ploegen uit het buitenland waar je tegen wilt spelen en waar de competities nog niet afgelopen zijn. Welke ploegen komen er wel of niet naar Nederland? We willen toch goede wedstrijden spelen. Daar ben je mee bezig."

Hake heeft nog meer taken de komende tijd. "Je bent met je programma bezig, je bent met de staf bezig en je bent met je selectie bezig", aldus Hake, die nog niet wat kwijt wil over mogelijke versterkingen. "Ik heb nog een nieuwtje en als er een nieuwtje is, is het aan anderen om dat naar buiten te brengen. Niet aan mij."

Overzicht

Reacties (5)

 • Avatar
  EvB64 - 12 mei 2017 om 20:34

  Dus Jan aan het werk gvd ......

 • Avatar
  FCTwente10 - 12 mei 2017 om 20:45

  Hoop dat Twente een vol oefenschema gaat af werken. Laat ze maar eens op hun tandvlees bijten. Goede en stevige voorbereiding is niks mis mee.

 • Avatar
  EvB64 - 12 mei 2017 om 21:08
  FCTwente10 zegt:

  Hoop dat Twente een vol oefenschema gaat af werken. Laat ze maar eens op hun tandvlees bijten. Goede en stevige voorbereiding is niks mis mee.

  Heb daar nog steeds niet vol vertrouwen in ....het blijft akelig stil en ben bang dat het Hake niet gaat lukken . Ik had echt Ron Jans geprobeerd te halen en Jan moet dringend met de selectie aan de gang pfff

 • Avatar
  FC Twente 1965 - 12 mei 2017 om 21:35

  Gertjan wil nog wel een keer met Bochum denk ik maar een club als Gladbach, HSV, Koln, Leverkusen of Werder Bremen zou ook mooi zijn

 • Avatar
  Plopzak - 12 mei 2017 om 22:53
  EvB64 zegt:

  Dus Jan aan het werk gvd ......

  Jan??? Jan laat nu een bureau een commercieel manager voor hem zoeken.. 5 jaar geleden zette fct zoiets uit lokaal, nu in Den Bosch... waarschijnlijk omdat de stropdassen dikker geknoopt waren.  Jan maakt het echt kapot, let op mijn woorden.

Nieuwe media