Hake niet tevreden na ruime nederlaag: ''Sluiten het seizoen slecht af''

14 mei 2017 om 23:00 | Bron: FC Twente Hake niet tevreden na ruime nederlaag: ''Sluiten het seizoen slecht af''

Een zeer matige eerste helft van FC Twente bracht tegen FC Groningen een ruststand van liefst 1-4. Uiteindelijk werd de schade beperkt tot 3-5, maar René Hake is logischerwijs niet tevreden met die nederlaag. 

"Vanzelfsprekend heerst er teleurstelling, wij sluiten het seizoen slecht af", aldus Hake op de persconferentie na afloop. "De laatste serie wedstrijden waren teleurstellend. Dat was niet goed, maar misschien wel een klein beetje begrijpelijk gezien de situatie waar we inzitten en dat je je al vrij vroeg lijfsbehoud hebt behaald. Kijkend naar het seizoen hebben we gemiddeld rond de zevende plek gespeeld waar we nu geëindigd zijn.  Dat is gezien de selectie, de onervarenheid en jeugdigheid van de groep denk ik een prima prestatie."

FC Twente moet echter verder. "Maar goed, we moeten door. Dit is een mooie basis voor de toekomst. Als je ziet hoe de club leeft, ondanks de moeizame zomer vorig jaar, en hoe de supporters en sponsoren achter de club zijn blijven staan, dan wil ik daar iedereen voor bedanken. Zonder die steun hadden we dit niet kunnen bereiken, dit is ook waar FC Twente voor staat. Een hele belangrijke factor, laten we met z’n allen verder bouwen aan deze mooie club."

Overzicht

Reacties (6)

 • Avatar
  heldern - 14 mei 2017 om 23:06

  Was vandaag ook totaal niet te vreden over hake zelf.heeft nog geen 5 min langs de lijn gestaan. En maar 1 keer gewisseld met een dikke achter stand erg vreemd. We hebben Echt geluk gehad dat we de eerste 12 wedstrijden goed hebben gespeeld maar vanaf November met paar uit schieters werd het met de week slechter en dat kun je hake ook aanrekenen

 • Avatar
  bigtukker - 15 mei 2017 om 00:19
  zegt:

  Ik denk dat de scouts van de JL ook wel bij Jong Oranje kijken hoor.

 • Avatar
  twentefanhenk - 15 mei 2017 om 05:15

  Die trainer kan totaal niet motiveren,wisselbeleid zeer zwak,en vaak te laat,leuke veldtrainer,laat Fred,Ron of Gert-Jan het stokje maar overnemen

 • Avatar
  tukkerJP - 15 mei 2017 om 07:32

  Was een troosteloze vertoning door ongeinspireerde spelers (op Űnal en Mokotjo na) en een trainer die dit zaakje niet kan motiveren. Zo sluit je het seizoen thuis niet af heren. Dat Vak-P dan ook nog niks doet maakt hef helemaal troosteloos. Gisteren was ik niet TROTS maar ben zeer teleurgesteld naaf huis gegaan.

 • Avatar
  biertje123 - 15 mei 2017 om 08:04
  zegt:

  Laat streppel maar lekker in Friesland.

 • Avatar
  RaymondL - 15 mei 2017 om 08:19
  zegt:

  Streppel heeft er na de winter ook niks meer van gebakken .

Nieuwe media