Van Halst uitgefloten: ''Dat was even pijnlijk als veelzeggend''

15 mei 2017 om 16:59 | Bron: Tubantia Van Halst uitgefloten: ''Dat was even pijnlijk als veelzeggend''

Het was zondag een 'rare middag' in de Grolsch Veste. FC Twente leverde in eigen huis een regelrechte wanprestatie en verloor met 3-5 van FC Groningen en Vak-P bleef uit protest negentig minuten lang stil. 

"Jan van Halst, de technisch- en commercieel-directeur van Twente, werd door de supporters altijd als een boegbeeld van de club gezien, maar zondagmiddag onderging hij voor het eerst de geseling van een fluitconcert toen hij de fans bedankte voor de steun dit seizoen. Dat was even pijnlijk als veelzeggend", schrijft Leon ten Voorde in zijn blog op de website van de Tubantia. 

"Op de dag dat een club als FC Utrecht vol trots bekendmaakte dat het ‘al 2000’seizoenkaarten aan de man had gebracht, meldde FC Twente dat de teller op 15.000 stond. Inmiddels zit Twente al op 17.000. Het zegt alles over de beleving", vervolgt hij. "Daarom is het ook doodzonde dat na een jaar van eenheid en trouw, nu overal de scherven liggen. Er wacht de club FC Twente op alle fronten wederom een drukke zomer", besluit Ten Voorde. 

Overzicht

Reacties (8)

 • Avatar
  Schorem - 15 mei 2017 om 17:20

  Holla, Manu Garcia, hopen op Ünal, en een leuk konijn uit de hoge hoed. Misschien rekiki? Twente toonde al eerder interesse en hij speelt nauwelijks tot niet. En wat is er gekomen van die franse verdediger op proef?

 • Avatar
  UtrechtseTukker - 15 mei 2017 om 17:26

  Kammetje terughalen naar Twente is de beste optie. Utrecht teert op de kunsten van Didier Martel en kammetje heeft geen zeggenschap. Utrecht heeft weer een Franse spits van PSG op het oog. Dus wat doet Kammetje daar nog? Haal deze man terug en maak hem de baas van de hele scouting en zet Demmers en Zandvliet aan het werk!

 • Avatar
  Rene - 15 mei 2017 om 17:47

  Ik heb veel vertrouwen in Van Halst . Met fluiten, rechtszaken en kabaal schoppen bereik je niet zoveel. Dat gaat al heel gauw vervelen. Ga achter je club staan!

 • Avatar
  Frunnik - 15 mei 2017 om 17:53

  Jammer dat het zo moet. Het opzeggen van de huur hadden ze beter niet kunnen doen. twente mist nu inkomsten van de huur en vak p zou niet zo boos zijn.

 • Avatar
  Carl - 15 mei 2017 om 18:06
  zegt:

  Daag tegen Vak-P die graag openlijk de dialoog aangaan en staan voor transparantie. Ze willen alleen niet met de naam in de krant, omdat Vak-P zo'n negatieve naam heeft.
  Echt een stel brave broeders dus

 • Avatar
  Carl - 15 mei 2017 om 18:52
  zegt:

  Dat kan ik ook.

  Vreselijk

  Arrogant

  Kleuter

  Publiek

  Wel het verschil dat dit dichter bij de waarheid zit.

 • Avatar
  Frunnik - 15 mei 2017 om 19:28
  zegt:

  Idd. Dat iedereen blij was dat hij terug kwam. Munsterman had hem ook al door

 • Avatar
  Degeweldenaar - 15 mei 2017 om 19:59
  zegt:

  Hij heeft niks bereikt, de hoofdtribune is maar half gevuld. De Tos wil niet verhuizen en laten hem nu ook in zijn hemd staan.

Nieuwe media