FC Twente test ruim twintig spelers en wil topscorer Quick'20

17 mei 2017 om 07:45 | Bron: TC Tubantia FC Twente test ruim twintig spelers en wil topscorer Quick'20

FC Twente is de komende tijd niet alleen bezig met de invulling van het eerste elftal. Ook Jong FC Twente, dat komend seizoen in de Derde Divisie acteert, moet volledig opnieuw worden vormgegeven. Veel spelers vertrekken bij de beloften en dus moeten er versterkingen komen.

De afgelopen week speelde FC Twente twee testwedstrijden, waarin ruim twintig spelers werden bekeken. Het gaat om spelers uit het betaalde voetbal tot amateurs van Achilles 1894, dat komend seizoen in de Hoofdklasse speelt. Ook enkele buitenlandse spelers werden getest, maar ook het talent uit de eigen regio werd niet vergeten.

Niels Leemhuis en Rens van Benthem van Quick'20 kregen de kans zich te bewijzen. FC Twente heeft al aan Van Benthem aangegeven dat het graag in zee wil met de topscorer van Quick'20 uit Oldenzaal, dat uitkomt in de Derde Divisie. "Wij denken dat Rens een belangrijke rol voor ons kan vertolken in de Derde Divisie, maar hij heeft ook nog andere opties", zegt hoofd opleidingen Michel Jansen in TC Tubantia. De 24-jarige Van Benthem kwam dit seizoen maar liefst 29 keer tot scoren. Over Leemhuis heeft de club nog geen duidelijkheid gegeven.

Overzicht

Reacties (2)

  • Avatar
    BartTB3 - 17 mei 2017 om 08:08

    Ik denk een goede zaak..... wie weet zit er wel zo n Reuven Niemeijer in als bij onze buurtjes.... de beste talenten in het amateurvoetbal moeten gewoon bij Twente komen en wie weet

  • Avatar
    Maximuss - 17 mei 2017 om 08:34

    correctie, hij kwam 19 keer tot scoren. (Bron: Transfermarkt)

Nieuwe media