FC Twente Vrouwen slaat slag: ''We zien toekomst in deze speelsters''

19 mei 2017 om 10:06 | Bron: FC Twente FC Twente Vrouwen slaat slag: ''We zien toekomst in deze speelsters''

Anne Bhagerath uit Oldenzaal en Lois Nienhuis uit Lichtenvoorde zijn toegevoegd aan de selectie van de FC Twente Vrouwen, zo laat de club uit Enschede weten via de officiële kanalen. De twee speelsters krijgen een zogeheten Talentplek. 

“We zijn blij dat we deze twee jonge en talentvolle meiden door middel van een Talentplek aan ons kunnen binden", reageert trainer Tommy Stroot. "In het verleden hebben ze al deel uit gemaakt van de meidenopleiding. We zien toekomst in deze speelsters en willen met hen het aanwezige talent verder ontwikkelen zodat ze kunnen toegroeien naar het Eredivisie niveau dat we nastreven", besluit de oefenmeester tevreden. 

Lois Nienhuis is blij met haar volgende stap in haar prille carrière. “Het is mijn droom eerste keeper bij FC Twente Vrouwen te worden", legt ze uit. "Ik ben op de goede weg nu ik na de jaren in de trainingsgroepen bij de eerste selecte zit komend seizoen. Daar ben ik trots op. Mijzelf steeds verder ontwikkelen en dichter bij mijn doel komen daar kijk ik voor de toekomst naar uit", besluit de keepster uit Lichtenvoorde.

Ook Anne uit Oldenzaal is trots. "Aansluiten bij de selectie in het nieuwe seizoen is waar ik naar toe heb gewerkt sinds ik destijds in de O14 trainingsgroep bij FC Twente begonnen ben", vertelt ze. "Dat dit gelukt is, daar ben ik heel blij mee. Ik kijk er naar uit komend seizoen steeds beter te worden en hopelijk zoveel mogelijk speelminuten te kunnen maken", besluit Bhagerath. 

Overzicht

Reacties (0)

    Er zijn nog geen reacties geplaatst! Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Nieuwe media