''We zijn afhankelijk van Ajax, maar zij kunnen ook verliezen van ADO''

19 mei 2017 om 14:04 | Bron: FC Twente ''We zijn afhankelijk van Ajax, maar zij kunnen ook verliezen van ADO''

Voor de FC Twente Vrouwen staan er dit seizoen nog twee wedstrijden op het programma in de play-offs. De ploeg van trainer Tommy Stroot speelde vorige week met 1-1 gelijk op bezoek bij Ajax en daardoor bedraagt het gat met de koploper nog altijd vijf punten. 

Sheride Spitse legt zich neer bij een tweede plek. “Het is vervelend om in te zien, maar waarschijnlijk was dit het maximale wat er in zat dit seizoen", legt ze uit op de clubsite. "We hebben het kampioenschap dan natuurlijk niet verspeeld tijdens de laatste wedstrijd. We hebben op andere momenten onnodig punten laten liggen. Er had dus zeker meer ingezeten. We misten ook het beetje geluk en dat heeft Ajax dit seizoen wel. Zolang het niet gespeeld is hebben we nog steeds een hele kleine kans", aldus Spitse, die het seizoen goed wil afsluiten. Ze kijkt dan ook uit naar het duel met PSV.

“We moeten er vol in gaan. Ik verwacht dat het een leuk duel wordt. In de vorige wedstrijd hadden we veel kansen, maar werd het 0-1", blikt ze terug. "Hopelijk wordt het nu een open en doelpuntrijk duel, die wij gaan winnen. We moeten er dan vanaf het begin staan. We zijn afhankelijk van Ajax, maar zij kunnen ook verliezen van ADO Den Haag en dan kan het tijdens de laatste speelronde toch nog spannend worden. We moeten daarvoor ook zelf ons ding doen tegen PSV en daar heb ik alle vertrouwen in. Het is onze laatste thuiswedstrijd van dit seizoen, graag sluiten we dan ook samen met onze supporters deze wedstrijd af met 3 punten", besluit Spitse optimistisch. 

Overzicht

Reacties (0)

    Er zijn nog geen reacties geplaatst! Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Nieuwe media