''Als FC Twente op je pad komt, is dat een kans die je niet wilt laten liggen''

19 mei 2017 om 22:35 | Bron: FC Twente ''Als FC Twente op je pad komt, is dat een kans die je niet wilt laten liggen''

Guido den Dikken is met ingang van komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van FC Twente onder 17, zo laat de club uit Enschede weten via de officiële kanalen. Hij is de opvolger van Sjors Ultee, die bij het eerste elftal aan de slag gaat als assistent-trainer.

“Als FC Twente op je pad komt, is dat een kans die je niet wilt laten liggen", reageert hij op de website van zijn nieuwe club. "Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan bij de Voetbalacademie en wil graag mijn bijdrage leveren aan de jeugdopleiding van FC Twente", aldus Den Dikken, die het afgelopen seizoen FC Volendam Onder 14 onder zijn hoede had. Daarnaast was hij in het verleden onder meer werkzaam bij Ajax, PSV en NAC Breda. 

"Werken met spelers van Onder 17 is een mooie uitdaging", vervolgt hij. "Deze jongens zitten in de laatste jaren van de opleiding en komen steeds dichterbij hun droom om profvoetballer te worden. Daarin wil ik hen zo goed mogelijk begeleiden en ze individueel naar een hoger niveau brengen, zodat ze de volgende stap kunnen maken in hun beginnende carrière", besluit Den Dikken, die tevens eigenaar is van de voetbalschool 'Born To Play'. 

Overzicht

Reacties (1)

  • Avatar
    Ward - 20 mei 2017 om 13:25

    Hij heeft helemaal gelijk; in het o17 worden de jongetjes van de mannen gescheiden. Veel succes Guido.

Nieuwe media