Pure Energie tevreden hoofdsponsor FC Twente: ''Dat bevalt me wel''

10 juli 2017 om 22:35 | Bron: FC Twente Pure Energie tevreden hoofdsponsor FC Twente: ''Dat bevalt me wel''

Ruim een jaar geleden werd Pure Energie aangesteld als hoofdsponsor van FC Twente. De energieleverancier besloot in te stappen, terwijl FC Twente aan de rand van de afgrond stond. Directeur Alfons Wispels spreekt van een mooi en leerzaam jaar.

"We zijn afgelopen jaar in het diepe gesprongen met deze samenwerking en ik moet zeggen dat bevalt me wel", reageert Wispelers op de officiële website van FC Twente. "We hebben een aantal hele leuke dingen gedaan, maar we zijn nog lang niet waar we willen zijn."

"Het doel is om Nederland en met name de regio Twente te overtuigen van onze groene energie, ik vind dat we dat meer mogen benadrukken", vervolgt hij. "Het belangrijkste is dat we met z’n allen verduurzamen. Ik zeg niet dat het alleen via ons moet, maar het moet wel gebeuren. René Hake wist dit mooi te verwoorden: 'Het is geen morele verplichting om iets bij de hoofdsponsor af te nemen, maar het is – naast een verantwoorde investering – goed voor het milieu'."

Supporters van FC Twente die overstappen op energie van Pure Energie ontvangen gratis een thuis-, uit- of derde shirt van FC Twente. Ga naar de speciale actiepagina voor de aanbieding!

Foto: Sportfoto-oost

Overzicht

Reacties (0)

    Er zijn nog geen reacties geplaatst! Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Nieuwe media