Domper voor Marsman: ''Hij krijgt in eerste instantie ook de voorkeur''

11 juli 2017 om 13:03 | Bron: VI Domper voor Marsman: ''Hij krijgt in eerste instantie ook de voorkeur''

David Jensen is de komende tijd de eerste doelman van FC Utrecht. Dat betekent dat de van FC Twente overgekomen Nick Marsman het voorlopig moet stellen met een plek op de reservebank.

"Dat hebben we vooraf ook duidelijk gesteld", vertelt trainer Erik ten Hag in gesprek met Voetbal International. "We hebben nu twee nummer eens. David heeft een streepje voor op dit moment, omdat hij vorig seizoen uitstekend gepresteerd heeft."

"Mede daardoor hadden wij een heel stabiele verdediging. De samenwerking met de verdediging is ook goed. Daarnaast heeft David zelf grote sprongen voorwaarts gemaakt. Hij krijgt in eerste instantie ook de voorkeur", aldus Ten Hag.

 

Overzicht

Reacties (5)

 • Avatar
  jjdewilde - 11 juli 2017 om 13:09

  Domper of niet, dit mag toch geen verassing zijn.

 • Avatar
  Ket wiezel - 11 juli 2017 om 13:29

  Als het van te voren ook al zo gesteld was, zoals Ten Hag aangeeft, dan is het ook nog niet eens een domper. Trouwens, Ten Hag zal wel in Lissabon zijn nu, daar komen weer 3 ex-spelers van Twente ter beschikking!

 • Avatar
  Dreamingred - 11 juli 2017 om 14:21

  Ik zeg niets! Alhoewel ik het heel knap vind dat hij toch maar even 2e keeper van een echte sub-tobber wordt. Verdomme heb ik toch wat gezegd. Sorry hoor!

 • Avatar
  Enschede78 - 11 juli 2017 om 18:00

  Ach nee, wat een verassing o_O lol.

 • Avatar
  Degeweldenaar - 11 juli 2017 om 19:37

  Dit is natuurlijk geen verrassing lijkt me eerlijk gezegd.

Nieuwe media