''Ik laat in mijn contract opnemen niet tegen Eghan te staan''

12 juli 2017 om 12:24 | Bron: Go Ahead Eagles ''Ik laat in mijn contract opnemen niet tegen Eghan te staan''

Sjoerd Overgoor is teruggekeerd in Nederland. De voormalig jeugdspeler van FC Twente heeft vandaag een tweejarig contract getekend bij Go Ahead Eagles. Bij de Deventer club stond de middenvelder al eerder onder contract.

"Ik denk dat er een heel mooi team staat", zegt Overgoor op de officiële website van Go Ahead Eagles. "Met Xandro Schenk en Joey Suk heb ik natuurlijk zelf nog gespeeld en sommige andere jongens ken ik uit het verleden. Zoals Shadrach Eghan. Ik stond tegen hem tijdens FC Twente - Go Ahead Eagles in het seizoen 2013/2014. Die jongen heeft zo'n kleine draaicirkel, dat is niet normaal."

Overgoor heeft nog een mooie anekdote. "Toen ik Leon Vlemmings sprak deze zomer, grapte ik: 'Ik laat in mijn contract opnemen niet tegen Eghan te staan in de vijf-tegen-vijf-partijen', haha! Quincy Promes had dat ook toen hij bij Go Ahead Eagles speelde. Dat als je tegen hem stond op de training, je eigenlijk na drie minuten al dacht: wegwezen hier, dit wordt niks."

De middenvelder hoopt met Go Ahead Eagles opnieuw te presteren. "Natuurlijk werd de afgelopen weken, ook richting mij, de vergelijking met het seizoen 2012/2013 gemaakt. Met een jong, fris team en een gedreven trainer strijden om promotie. Dat is vanzelfsprekend ook waar ik voor ga. Ik denk dat ik daarin de nodige ervaring mee kan brengen", aldus Overgoor.

Foto: Sportfoto-oost

Overzicht

Reacties (0)

    Er zijn nog geen reacties geplaatst! Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Nieuwe media