Jong FC Twente krijgt nieuwe tegenstander: ''Competitieprogramma aangepast''

12 juli 2017 om 15:00 | Bron: KNVB Jong FC Twente krijgt nieuwe tegenstander: ''Competitieprogramma aangepast''

Jong FC Twente zal komend seizoen in de Derde divisie zaterdag niet langer tegen de beloften van Vitesse spelen. Magreb'90 en Jong Vitesse ruilen namelijk van plek in de Derde divisie. Magreb'90 stapt van de Derde divisie zondag over naar de zaterdag, Jong Vitesse bewandelt de omgekeerde weg.

"We zijn blij dat Magreb'90 wil switchen naar de zaterdag en Jong Vitesse de overstap maakt naar de zondag", zegt directeur amateurvoetbal Jan Dirk van der Zee op de officiële website van de KNVB. "Het competitieprogramma moet nu aangepast worden, omdat Magreb heeft aangegeven alsnog de overstap te willen maken. Dat zal ook voor de zondagteams gevolgen hebben. Hiermee hopen we de scheve verhouding tussen zaterdag en zondag wat betreft de beloftenteams iets te hebben rechtgetrokken."

De Derde divisie zaterdag gaat van vijf naar vier beloftenteams en de zondag van één naar twee. Deze verandering heeft enkele kleine gevolgen voor het competitieprogramma. Het nieuwe programma van de Derde divisie zaterdag is hier te vinden.

Overzicht

Reacties (0)

    Er zijn nog geen reacties geplaatst! Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Nieuwe media