FC Twente bindt weer jeugdspeler: ''Brengt me stapje dichterbij mijn doel''

14 juli 2017 om 14:50 | Bron: FC Twente FC Twente bindt weer jeugdspeler: ''Brengt me stapje dichterbij mijn doel''

FC Twente heeft opnieuw een jeugdspeler gebonden. Na Jesse Bosch en Thijs van Leeuwen heeft ook Omid Musawi een jeugdcontract in Enschede getekend. De zestienjarige speler van FC Twente onder 17 speelt sinds zes jaar in de jeugdopleiding van de Tukkers.

"Ik kwam over van AGOVV en ben als eerstejaars D-speler in de jeugdopleiding begonnen", vertelt Musawi, die afkomstig is uit Afghanistan, op de officiële website van FC Twente. "Sinds tien jaar woon ik in Nederland."

Muswai is blij met zijn contract. "Ik ben er heel trots op wat ik tot nu toe heb bereikt", geeft hij aan. "Om als voetballer te slagen, moet je er wat voor over hebben en dat ik nu dit contract heb mogen tekenen maakt me heel blij. Afgelopen seizoen maakte ik de verstap naar Onder 17 en dat was in het begin best zwaar. In die periode heb ik veel aan mijn trainer (Sjors Ultee red.) gehad. Dat we afgelopen seizoen met het team naar de Eredivisie promoveerden was extra mooi. Mijn droom is om ooit in De Grolsch Veste te voetballen, dit is nog maar een tussenstation, maar brengt me wel weer een stapje dichterbij mijn doel."

Overzicht

Reacties (0)

    Er zijn nog geen reacties geplaatst! Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Nieuwe media