Hake na gelijkspel: ''Beter voor de beeldvorming dan een 3-0 verliespartij''

16 juli 2017 om 16:23 | Bron: Twente Insite Hake na gelijkspel: ''Beter voor de beeldvorming dan een 3-0 verliespartij''

FC Twente speelde zaterdagavond een oefenduel met Hannover 96. Er werd niet gescoord in het duel, maar toch was René Hake na afloop voorzichtig tevreden. 

“In deze fase van de voorbereiding gaat het om de belasting op te voeren en patronen in het spel te slijpen”, aldus Hake tegenover Twente Insite. Hake was onder de indruk van de opponent. “Een sterke tegenstander. Wanneer je daar tegen gelijk speelt is dat voor de beeldvorming beter dan een 3-0 verliespartij tegen Meppen”, vervolg hij. 

Het oefenduel bestond uit twee helften van 60 minuten. “In deze fase wordt de belasting opgevoerd van 45 naar 60 minuten. Daarom is het prettig zoals tegen Hannover om de spelers een uur te kunnen laten spelen. Voor de jongere spelers is dat een flinke belasting, die moeten dan echt aan de bak”, besluit hij. 

Overzicht

Reacties (2)

  • Avatar
    EvB64 - 16 juli 2017 om 18:05

    Hake begin is een beetje aan een vast elftal te smeden . En haal die Marsman clown uit het doel. Je lult net of je tegen Bayer of Dortmund heb gespeeld !!! Zeer sterke tegenstander man hou op je nu al in te dekken . Er moet duidelijk ervaring bij en jij moet zorgen dat je een beetje met een basis elf gaat beginnen . En op deze manier geef je Brondeel ook niet veel vertrouwen . Begin nu alweer te twijfelen aan je technisch inzicht sorry . Maar als je de ene clown zo voor de andere wisselt ben je lekker bezig .

  • Avatar
    Dutch - 16 juli 2017 om 18:18

    Brondeel is gewoon de nummer 1 denk ik. Hij wil dommels gewoon een kans geven. Dat kan alleen nu.

Nieuwe media