Hake: ''Uiteindelijk gaat het er om dat je in het strafschopgebied tot scoren komt''

16 juli 2017 om 21:52 | Bron: RTV Oost Hake: ''Uiteindelijk gaat het er om dat je in het strafschopgebied tot scoren komt''

René Hake is relatief tevreden over de voorbereiding van FC Twente op het nieuwe seizoen. De oefenmeester zag zijn ploeg zaterdagavond onder meer met 0-0 gelijkspelen tegen Hannover '96. 

"Of ik een beetje tevreden ben? Ik vind dat lastig om te zeggen", aldus Hake tegenover RTV Oost. "Je ziet dat we kleine stapjes maken in bepaalde dingen, zeker in het defensieve aspect. Daarnaast is er ook nog genoeg te winnen. Uiteindelijk gaat het er om dat je in het strafschopgebied van de tegenstander tot scoren komt."

FC Twente oefent komende week nog tegen Everton. "Natuurlijk is het als liefhebber zijnde mooi om te zien dat Wayne Rooney komt. Het gaat er voor ons vooral om hoe we ons op een goede manier kunnen wapenen. Of we die wedstrijd ook in de vorm van twee keer zestig minuten spelen? Dat weet ik nog niet."

Overzicht

Reacties (1)

 • Avatar
  BAM - 17 juli 2017 om 16:16

  Wat opvalt is dat niemand hier op reageert.

  Is ook niet geheel verwonderlijk want het simpele gelul van Hake over hoe voetbal werkt...... daar brand geen hond zich aan.

  bal in de 16 krijgen....

  Stapjes maken......

  SCHREUDERTAAL!

Nieuwe media