''Ben van plan mijn auto te verkopen, wordt al gauw gedacht dat je arrogant bent''

07 augustus 2017 om 19:00 | Bron: De Stentor ''Ben van plan mijn auto te verkopen, wordt al gauw gedacht dat je arrogant bent''

Tim Hölscher maakte afgelopen zomer de overstap van FC Twente naar Go Ahead Eagles. De Duitse middenvelder heeft een stap teruggedaan en is zich daarvan bewust. Hij overweegt namelijk zijn imposante Mercedes AMG-C63 te verkopen.

"Er wordt dan al gauw gedacht dat je arrogant bent, of zo. Maar zo wil ik absoluut niet overkomen", zegt Hölscher in gesprek met De Stentor. "Ik ben zelfs van plan om mijn auto te verkopen. Ja, dan ga ik ook in een Polootje rijden."

Hölscher wist bij FC Twente niet door te breken. "Het heeft met een aantal factoren te maken", legt de Duitser uit. "Allereerst moet ik als speler nog een stuk constanter worden. Het verschil tussen pieken en dalen is nog veel te groot in mijn spel. Mentaal ben ik ook niet altijd even sterk geweest."

"Privé had ik het soms zwaar", vervolgt hij. "Ik woon alleen met mijn vader en in mijn tweede jaar bij FC Twente werd hij ziek. Daar heb ik erg mee geworsteld, maar gelukkig is nu alles weer goed met hem", aldus Hölscher, die eerder op twaalfjarige leeftijd zijn moeder al verloor. "Elke dag bezoek ik het graf van mijn moeder. Dan ga ik zo een half uur in het gras zitten en praat ik tegen haar."

Hölscher voelde het vertrouwen niet in Enschede. "Als ik merk dat er geen vertrouwen meer in mij is, dan trek ik me terug. Word ik stil en geef ik misschien niet meer alles. Maar als ik goed in mijn vel zit, ben ik juist een heel vrolijke jongen, altijd in voor een dolletje. Bij Go Ahead heb ik vanaf dag één wél weer een goed gevoel. Het heeft even geduurd om het juiste ritme weer te vinden, maar qua voetbal gaat het elke dag een stukje beter."

Overzicht

Reacties (5)

 • Avatar
  Enschede78 - 7 augustus 2017 om 19:21

  Leuke speler voor de Eagles.

  Voor Twente vooralsnog niet goed genoeg.

 • Avatar
  redisthecollor - 7 augustus 2017 om 21:01

  Wat is er mis met een Vw Polo?  Echt wat een vergelijkingen net dat je arrogant bent als je in een Mercedes rijd. Doe wat je zelf wil laat je niet leven, leef zelf.

 • Avatar
  Twentefan03 - 7 augustus 2017 om 22:04

  Af en toe maakte hij wel een goede indruk

 • Avatar
  Ik - 7 augustus 2017 om 22:11

  Ikzeg. Daar gaat ie weer .afgunst van de mensen. Niet goed te praten. Maar ook ik heb hier mee te maken gehad. Ik begrijp het wel. Maar jij hebt er voor gewerkt en ik vind. Laat je leven niet lijden Door dit soort mensen. Ik wens je heel veel sterkte en succes bij jouw nieuwe club. Het gaat je goed Tim. En onthoud van mij mag je blijven rijden kerel.ik heb het helaas niet meer.maar ik gun u het van harte. In alles gun ik iedereen het beste.

 • Avatar
  twente199 - 8 augustus 2017 om 09:38

  als je zoveel geld hebt dan moet je dat lekker zelf weten. Anders gaat het naar de staat

Nieuwe media