FC Twente-speelster opgenomen in beste elftal van afgelopen EK

07 augustus 2017 om 14:11 | Bron: UEFA FC Twente-speelster opgenomen in beste elftal van afgelopen EK

Een speelster van FC Twente Vrouwen is opgenomen in het beste elftal van het afgelopen EK. De UEFA selecteerde middenveldster Sherida Spitse, zo meldt de Europese voetbalbond op de officiële website.

Spitse, die na de eerste groepswedstrijd de aanvoerdersband overnam van Mandy van den Berg, scoorde dit toernooi drie keer voor de OranjeLeeuwinnen. Ze was onder meer trefzeker in de EK-finale tegen Denemarken, waar ze de belangrijke 3-2 voor haar rekening nam.

In totaal zijn er vijf speelsters van Nederland geselecteerd. Ook voormalig FC Twente-speelsters Sari van Veenendaal en Anouk Dekker behoren tot de beste elf. Verder zijn Jackie Groenen en Lieke Martens opgenomen in het beste elftal.

Beste elftal EK 2017: Sari van Veenendaal (Nederland); Lucy Bronze (Engeland) Anouk Dekker (Nederland), Steph Houghton (Engeland), Verena Aschauer (Oostenrijk); Theresa Nielsen (Denemarken) Jackie Groenen (Nederland) Sherida Spitse (Nederland), Lieke Martens (Nederland); Pernille Harder (Denemarken) en Jodie Taylor (Engeland).

Overzicht

Reacties (0)

    Er zijn nog geen reacties geplaatst! Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Nieuwe media