Stroot: ''Dat heeft altijd met geld te maken, jammer genoeg''

08 augustus 2017 om 14:33 | Bron: Stroot: ''Dat heeft altijd met geld te maken, jammer genoeg''

De FC Twente Vrouwen hebben maandag de voorbereiding hervat in aanloop naar de start van de competitie. Ellen Jansen, die zondag nog op de tribune zat tijdens de finale van het EK, heeft genoten van de Oranje Vrouwen. 

"Het was geweldig", vertelt ze in gesprek met RTV Oost. "Als je ziet wat voor sfeer 30.000 man in de Grolsch Veste oplevert, dan hoop ik dat we bij ATC ook meer mensen mogen verwelkomen de komende wedstrijden. Ik kan me bijna niet voorstellen dat het niks teweeg gaat brengen in het vrouwenvoetbal, dus ik denk wel dat er wat gaat veranderen", aldus Jansen. 

Tommy Stroot hoopt dat ook de FC Twente Vrouwen gaan profiteren van de hype. "Voor ons is dat topsportklimaat gewoon belangrijk", legt de Duitse oefenmeester uit. "We willen de speelsters zo goed mogelijk begeleiden om de kwaliteit nog hoger te krijgen. Dan wordt het interessant. We moeten iedere euro naar de meiden stoppen om er nog meer uit te halen. Dat heeft altijd met geld te maken, jammer genoeg. De meiden willen er alles voor doen, wij ook. Maar het is belangrijk dat de Oranje Vrouwen zondag de eerste stap gezet hebben", aldus Stroot. 

Overzicht

Reacties (1)

  • Avatar
    Ik - 8 augustus 2017 om 16:49

    Ikzeg. Ik weet wel bijna zeker dat het beter wordt bezocht.

Nieuwe media