''Met de trainer bij FC Twente had ik een haat-liefde-verhouding''

09 augustus 2017 om 11:25 | Bron: Algemeen Dagblad ''Met de trainer bij FC Twente had ik een haat-liefde-verhouding''

Huib Oversloot was afgelopen seizoen nog actief bij FC Twente onder 19, maar heeft deze zomer de overstap naar de amateurs gemaakt. De verdediger geeft de voorkeur aan zijn maatschappelijke carrière en gaat als voetballer verder bij eersteklasser ARC uit Alphen aan den Rijn.

"Het vorige seizoen was niet zo fijn", blikt Oversloot terug in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Met de trainer (Bert Konterman, red.) had ik een haat-liefde-verhouding. Ik speelde zeker niet alle wedstrijden. Omdat ik het gevoel had dat ik wel kon doorstromen naar Jong FC Twente, maar dan op amateurbasis zou moeten spelen, ben ik gaan nadenken."

"Ik heb bewust de keuze gemaakt om dat niet af te wachten en besloot dat ik wilde gaan studeren", vervolgt Oversloot. "Kijk, voetballen is natuurlijk altijd leuker dan school, maar ik denk niet dat mijn sportieve loopbaan heel glansrijk zou zijn geworden. De keuze is gevallen op bestuurskunde in Utrecht. Dus woon ik weer in Leiden en moest ik op zoek naar een club in het westen van het land." Het werd uiteindelijk ARC voor Oversloot.

Overzicht

Reacties (0)

    Er zijn nog geen reacties geplaatst! Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Nieuwe media