Twijfelgevallen bij Feyenoord: Jones moet opnieuw training laten schieten

09 augustus 2017 om 12:40 | Bron: RTV Rijnmond Twijfelgevallen bij Feyenoord: Jones moet opnieuw training laten schieten

FC Twente opent komende zondag het nieuwe Eredivisie-seizoen met een uitwedstrijd tegen Feyenoord. De Tukkers treffen direct de landskampioen in De Kuip, maar mogelijk treedt Feyenoord niet op volle oorlogssterkte aan.

Feyenoord moest het woensdagochtend op het trainingsveld namelijk stellen zonder doelman Brad Jones. De eerste doelman van de Rotterdammers verliet dinsdag de training met lichte rugklachten. De Australiër verwacht zelf dat het treffen met FC Twente niet in gevaar komt. Als Jones toch niet kan spelen, dan lijkt de jonge Justin Bijlow zijn vervanger. Reservedoelman Kenneth Vermeer is namelijk maanden uitgeschakeld.

Naast Jones trainde ook aanwinst Ridgeciano Haps niet mee. De linksback werkte dinsdag al een binnentraining af. Het is onduidelijk of Haps, die afgelopen zaterdag in de strijd om de Johan Cruijff Schaal wel negentig minuten speelde, zondag kan spelen. Bart Nieuwkoop en Sven van Beek trainden eveneens niet mee met de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst. De selectie van Feyenoord is morgen vrij en traint vrijdag en zaterdag besloten.

Overzicht

Reacties (4)

 • Avatar
  mcdummels - 9 augustus 2017 om 12:45

  Het zou in ieder geval gunstig zijn voor ons als jones niet mee kan doen. Ook al is de kans dat we daar punten gaan halen alsnog zeer klein.

 • Avatar
  twente199 - 9 augustus 2017 om 13:17

  aangezien we nog geen kans kunnen creeeren maakt het geen reet uit dat de keeper er niet bij is, heb liever dat jorgensen er niet bij is

 • Avatar
  Koog - 9 augustus 2017 om 13:31

  Onze kansen stijgen, punten gaan er mee mist enske :)

 • Avatar
  Enschede78 - 9 augustus 2017 om 17:21

  Jones staat gewoon op doel zondag.
  Lichte rugklachten, tja voor die 3 ballen op doel.

Nieuwe media